Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Zorgvriendelijk werkgeverschap, ja natuurlijk!

Jongere medewerkers verwachten iets heel anders van hun werkgever dan vroeger. Oudere collega’s trouwens ook. Roosterwensen, ontwikkelmogelijkheden, financiële uitdagingen, balans werk/privé. Het zijn zo maar een paar onderwerpen waarin elke generatie eigen wensen heeft. Hoe zet jij de stap naar het werkgeverschap van morgen?

Lees hier alles over het Hanze HR congres in de zorg.

Hoe pakken we dat aan?

Zorgvriendelijk werkgeverschap is geen visie voor de toekomst, maar iets voor hier en nu!

Organisaties die fijn zijn om voor te werken hebben super gemotiveerde en loyale medewerkers. Natuurlijk leidt dat ook tot minder uitstroom en ziekteverzuim. En betere Zorg. Maar wat moet je daar als zorginstelling nou voor doen?

Een aantal organisaties delen graag hun ervaringen en resultaten. Je leert dus van collega-zorgorganisaties uit care en cure. Je hoort aantoonbare en concrete best-practices. Je leert wat écht werkt (en wat niet ;-). En krijgt handvatten waar je direct mee aan de slag kunt!

Welke sprekers komen er?

Saskia van Wieringen – Randstad Zorg

Saskia vertelt over welke types medewerkers er in de zorg zijn. En hun specifieke wensen. Dat levert heel wat inzichten op. Daarnaast vertelt ze over het splinternieuwe concept Work as a Service

Alies ten Have – CSU/Tzorg/Zizo

CSU is al 10 jaar op rij Top Employer van Nederland. Met meer dan 24.000 medewerkers zijn we heel benieuwd hoe ze dat toch doen. Alies vertelt er alles over, van aannamebeleid, budgetcoaching, tot de visuele arbeidsovereenkomst en aandacht voor menstruatie- & overgangsklachten.

Henk Gootjes – Sibi

Je medewerkers oprechte aandacht geven, ook digitaal, werkt. Het heeft een gunstig effect op het werkplezier en betrokkenheid van medewerkers. Plus: het pakt verzuim en uitstroom aan. Maar wat is ‘oprechte aandacht’ via digitale middelen en hoe zet je dat op? Samen met Aafje Thuiszorg vertelt Henk Gootjes je er alles over.

Jim Heemskerk – Thuiszorgplanners

Jouw medewerkers echt gelukkig maken? Dat begint met goed roosteren én plannen. Rekening houden met de wensen van je medewerkers. Maar ook met arbeidstijdenwetgeving en cao. En dat is best een uitdaging. Jim vertelt hoe je snel en eenvoudig slagen maakt met gezond roosteren.

PGGM&Co

Steeds meer medewerkers hebben financiële problemen. Dat heeft effect op het werk. Zichtbaar en onzichtbaar. Hoe kun je het voorkomen? Of je medewerkers helpen? Bijvoorbeeld met preventieve coaching. Want inzicht hebben in hoe je er financieel voorstaat geeft mensen rust. Dat ervaren ze bij PGGM&Co.

Leo Sparreboom

Wat zijn dé succesfactoren van HRM in de zorg? Om daar achter te komen, interviewde Leo HR directeuren, Raden van Bestuur en zorgprofessionals over wat zij in hun organisatie zien als succesfactoren. Dit wordt een hele mooie strategische breakoutsessie.

Ruth Soer-Welleweerd – Hanze advocaat

Arbeidsovereenkomsten staan bol van juridische termen. Dat is voor de gemiddelde zorgmedewerker niet te lezen. Laat staat goed te begrijpen. En dat kan best anders! Met een visuele arbeidsovereenkomst. Wij leggen je uit wat het is. Maar ook waarom het handig is, én waar je op moet letten.

Rob Urgert & Joep van Deutekom – De Verbinders

Hoe zorg je ervoor dat een groep medewerkers een team wordt? Hoe houd je mensen bij je? Luister naar het uitgekiende stappenplan van Rob & Joep. Een vrolijke, warme en interactieve afsluiter!

Wil je je opgeven?

Het zou leuk zijn om je te ontmoeten op ons congres! Wil je hierover meer lezen of je opgeven? Klik dan hier!

Terug naar al het aanbod