Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Tijdens deze masterclass ontdek je de geheimen van effectief reorganiseren in de zorg. Ontdek hoe je juridische valkuilen kunt vermijden en succesvolle strategieën kunt implementeren voor jouw organisatie.

Inhoud 

Het programma van deze masterclass ziet er als volgt uit:  

  • Reorganisatieproces in de zorg 
  • Wetgeving en regelgeving 
  • Collectief ontslag en sociaal plan 
  • Consultatie en communicatie 
  • Juridische risico’s en compliance 
  • Alternatieven voor ontslag 
  • Rol van de ondernemingsraad 
  • Herplaatsing en outplacement 
  • Juridische procedures en geschillenbeslechting 
  • Best practices en casestudy’s

“De duidelijke uitleg en de positieve spirit van de docenten maakt dat ik me regelmatig opgeef voor de Hanze academy.”

Voor wie

Medewerkers HR, HR-adviseurs, HR-business partners en HR-managers. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessante masterclass voor je.

Wanneer

Deze masterclass wordt gegeven op donderdag 19 september 2024 van 09.30 – 12.30 in Zwolle.

Kosten

De kosten van deze masterclass zijn € 395,– exclusief btw per persoon. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en personen met een Hanze Academy Unlimited is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Ben je verhinderd?

Heb je je opgeven maar mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen? Je mag altijd een collega voor jou in de plaats laten deelnemen. Lukt dat ook niet dan mag je tot 4 weten voor aanvang kosteloos afzeggen. Annuleer je tussen de 2 en 4 weken voor aanvang dan betaal je 50% van de kosten. Meld je binnen 2 weken van te voren af, dan ben je de volledige kosten verschuldigd. 

Incompany 

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Voor organisaties die een Arbeidsrecht Zonder Zorgen® abonnement hebben zit deze training zelfs gratis of met korting in het pakket. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Bel 038 20500215 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl


Terug naar het overzicht