Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Flexibiliteit in de zorg, mogelijkheden en ontwikkelingen

Deze masterclass staat in het teken flexibliteit in de zorg. We staan stil bij de bijzondere flexibele contracten, zoals oproepcontracten, projectcontracten maar ook de jaarurensystematiek en de tijdelijke urenuitbreiding. Daarnaast zoomen we in op de externe flexibiliteit zoals de inzet van de ZZP’er. Ook bespreken we de verwachte wijzigingen, zoals aanpassing van de ketenregeling, introductie van het basiscontract en de afschaffing van oproepcontracten.

Hanze Academy Unlimited: onbeperkt trainingen volgen 

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Lees hier hoe dat werkt.

Resultaat

Na het volgen van de masterclass weet je welke flexibiliteit je kunt inbouwen in je organisatie en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Voor wie

Je bent werkzaam als medewerker HR, HR-adviseurs of hoofd HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessante masterclass voor je.

Wanneer

De masterclass wordt gehouden op maandag 26 september 2023 van 09:30 – 12:30 in Zwolle.

Kosten

Deelname aan de masterclass kost 395,- exclusief btw.

Neem je een collega mee? Leuk! Elke volgende deelnemer van dezelfde organisatie ontvangt 10% korting. Hebben jullie Arbeidsrecht Zonder Zorgen®? Dan is deelname vaak gratis.

Annuleren

Tot 4 weken van tevoren mag je je kosteloos afmelden. Daarna betaal je 50% van de kosten. Meld je tot 2 weken van tevoren af? Dan betaal je alle kosten. Goed om te weten: als je niet kunt, mag er altijd een collega voor jou in de plaats meedoen.

Incompany

De Masterclass organiseren we ook incompany. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met Anneleen op. Bel 085 2733586 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl


Terug naar het overzicht

Deelnemen aan de masterclass?

Vul hier je gegevens in. We bevestigen gelijk je deelname

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon