Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Vanwege succes van voorgaande jaren herhaald!

Waarom kiezen voor de masterclass ‘Hoe van een lastig gesprek een goed gesprek maken’?

Iedereen weet: als de communicatie ergens niet goed gaat, gaat het werk ook niet goed.

En een conflict zit in een klein hoekje. Het kan zómaar ontstaan om ogenschijnlijk niks, en uitgroeien tot een serieus probleem. Met langdurig ziekteverzuim of verlies van goede medewerkers tot gevolg. Dat kan leiden tot onrust bij andere medewerkers, of een gevoel van onveiligheid in de organisatie. Allemaal zaken die je dus niet wilt. Terwijl je natuurlijk ook niet over je heen wilt laten lopen, want er zijn wel duidelijke grenzen, toch?

Het is daarom zaak om te weten hoe de valkuilen tussen mensen ontstaan: als je die kent, kan je ze beter vermijden. En als er toch gedoe is – want dat gebeurt natuurlijk een keer – wil je weten hoe je daar dan zo handig mogelijk weer uit komt. Meestal is daar wel een ‘lastig gesprek’ voor nodig.

Deze masterclass geeft handige tips & interventietechnieken. Zo maak je van een ‘lastig gesprek’ vooral ook een ‘goed gesprek’!

Er is ruimte om ook eigen casuïstiek ter bespreking in te brengen.

De masterclass staat in het teken van praktische tips om van een lastig gesprek vooral een goed gesprek te maken!

Inhoud masterclass

  • Conflictwet #1
  • Een machtsstrijd vermijden zonder toe te geven
  • Neem de regie en lok elegant de gewenste reactie uit:
    * 3 vraagvormen met elk verschillende effecten
    * ervaar zelf de verschillen!

Resultaat

De meeste leidinggevenden, managers en medewerkers van P&O/HRM zijn al bekend met de basisprincipes van effectieve communicatie. Deze masterclass biedt hierop praktische verdieping aan, met net die handige tips & interventietechnieken die je goed kan gebruiken. Zo maak je van een ‘lastig gesprek’ vooral ook een ‘goed gesprek’!

Doelgroep

De masterclass is geschikt voor iedereen die tips en trucs wil bij het voeren van (lastige) gesprekken. Zo is de masterclass geschikt voor leidinggevenden, managers en P&O/HRM functionarissen.

Wanneer

Op dinsdag 6 juni 2024 van 09:30 – 12:30 uur in Zwolle.

Trainer: Wanda Everts

De masterclass wordt gegeven door Wanda Everts. Wanda is een ervaren mediator en tevens oud-rechter. Ze heeft veel ervaring met conflictsituaties in arbeidsorganisaties en kan putten uit talloze voorbeelden hoe een goede communicatie helpt in het oplossen van conflicten of nog beter: het voorkomen ervan!

Lees hier meer over Wanda als eigenaar van Everts Mediaton, Training en Coaching

Kosten

De kosten van deze masterclass zijn € 395,– exclusief btw per persoon. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en personen met een Hanze Academy Unlimited is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Ben je verhinderd?

Heb je je opgeven maar mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen? Je mag altijd een collega voor jou in de plaats laten deelnemen. Lukt dat ook niet dan mag je tot 4 weten voor aanvang kosteloos afzeggen. Annuleer je tussen de 2 en 4 weken voor aanvang dan betaal je 50% van de kosten. Meld je binnen 2 weken van te voren af, dan ben je de volledige kosten verschuldigd. 

Incompany 

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Voor organisaties die een Arbeidsrecht Zonder Zorgen® abonnement hebben zit deze training zelfs gratis of met korting in het pakket. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anneleen. Bel 038 8200215 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl

Terug naar het overzicht