Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

De afgelopen jaren veranderen de taken van de ondernemingsraad binnen de zorg. Niet alleen door wetswijzigingen liggen er meer taken bij de medezeggenschap maar ook door organisatieontwikkelingen. De rol als sparringpartner van bestuurder wordt voor de ondernemingsraad steeds groter. Hoe stel je je als OR op? Hoe zorg je voor een sterke positie in het medezeggenschaptraject? Hoe voer je onderhandelingen met de bestuurder, bijvoorbeeld over wijzigingen in de organisatie of een sociaal plan?

We zoomen in op een aantal onderhandelvaardigheden. Het voeren van een goed gesprek, het voorbereiden van de onderhandelingen en het maken van strategische keuzes tijdens de onderhandelingen.

Hanze Academy Unlimited: onbeperkt trainingen volgen

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier vind je meer informatie.

Inschrijven

Onderaan deze pagina vind je een inschrijfformulier. Vul dit in om je aan te melden. Je krijgt van ons een bevestiging in je mail.

Resultaat

Tijdens de masterclass wordt de kennis en vaardigheden gedeeld over Harvard onderhandelen. Na het volgen van de masterclass zijn je onderhandelvaardigheden aangescherpt waarbij je focus kunt houden op de eigen standpunten tijdens de onderhandelingen en zicht houdt op de relatie.

Inhoud van de masterclass

  • Valkuilen en meest gemaakte fouten tijdens de onderhandelingen met de bestuurder
  • Stappen van het onderhandel gesprek
    • Een theoretische uitleg van onderhandelgespreken
  • Verschillende oefeningen en rollenspellen om de vaardigheden in te trainen.
  • Tips en tricks voor een goede voorbereiding van de onderhandelingen

Voor wie 

De masterclass is speciaal opgezet voor leden van de ondernemingsraad.

Wanneer

De masterclass wordt gehouden op donderdag 15 juni 2023 van 09.30 – 12.30 in Zwolle.

Kosten

Deelname aan de masterclass kost 395,- exclusief btw.

Neem je een collega mee? Leuk! Elke volgende deelnemer van dezelfde organisatie ontvangt 10% korting. Hebben jullie Arbeidsrecht Zonder Zorgen®? Dan is deelname vaak gratis.

Trainer: Margo Hendriks

De masterclass wordt gegeven door Margo Hendriks. Margo heeft jarenlange ervaring met het trainen en coachen van ondernemingsraden, HR functionarissen & leidinggevenden bij medezeggenschapstrajecten. Margo heeft een achtergrond in de zorg. Voordat zij haar trainings- en coachingsbedrijf startte was zij werkzaam in de directe patiëntenzorg en secretaris van de OR van de zorginstelling waar zij werkzaam was. Margo kan uit talloze voorbeelden putten en weet de theorie goed te vertalen naar de praktijk!

Annuleren

Tot 4 weken van tevoren mag je je kosteloos afmelden. Daarna betaal je 50% van de kosten. Meld je tot 2 weken van tevoren af? Dan betaal je alle kosten. Goed om te weten: als je niet kunt, mag er altijd een collega voor jou in de plaats meedoen.

Incompany

De masterclass organiseren we ook incompany. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Voor vragen kun je contact met Anneleen opnemen via academy@hanzeadvocaat.nl of 038-8200215.

Terug naar het overzicht

Interesse in deze masterclass?

Leuk! Vul hier je gegevens in en wij bevestigen zo snel mogelijk je deelname.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon