Ziekte en re-integratie, beter voorkomen dan genezen

De inhoud van het volledige programma volgt snel!

Twee lesdagen van 09:30 tot 16:30 uur in Zwolle

  • Dag 1 – Dinsdag 5 juli 2022
  • Dag 2 – Dinsdag 6 september 2022

De opleiding kan niet in losse modules worden afgenomen. Na een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een certificaat van deelname. De opleiding wordt gehouden in Zwolle.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen 1.195,- ex btw per persoon. Neem je een collega mee? Leuk! Iedere tweede deelnemer per organisatie ontvangt namelijk ook 10% korting. Heb je bij ons een Arbeidsrecht Zonder Zorgen® abonnement? Dan is deelname, afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen, gratis of met een flinke korting!

Alvast je plek reserveren?

Dat kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Voor wie?

De opleiding arbeidsrecht is er voor medewerkers die te maken hebben met arbeidsrecht en daarvoor een grondiger basis willen hebben. Bijvoorbeeld: medewerkers P&O/HRM, medewerkers loonadministratie, teamcoaches, verzuimbegeleiders en teamleiders.

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Hier vind je meer informatie.

Annuleren

Tot 4 weken van tevoren mag je je kosteloos afmelden. Daarna betaal je 50% van de kosten. Meld je tot 2 weken van tevoren af? Dan betaal je alle kosten. Goed om te weten: als je niet kunt, mag er altijd een collega voor jou in de plaats meedoen.

Opleiding Ziekte en re-integratie incompany

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de Opleiding incompany te organiseren. Dit is vooral aantrekkelijk als er binnen jouw bedrijf meerdere collega’s zijn die baat hebben bij de Tweedaagse Opleiding Ziekte en re-integratie. Deze opleiding richten we dan helemaal in op jullie organisatie, de geldende cao en de wensen.

De kosten hiervoor bedragen 4.495,- exclusief btw voor twee lesdagen van 09:30 uur tot 16:30 uur. Na een succesvolle afronding van de opleiding ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 085 27 33 586 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Terug naar het overzicht

Je plek reserveren voor de Tweedaagse Ziekte en re-integratie?

Vul je contactgegevens in en wij bevestigen je de reservering per e-mail. Voor vragen kan je bellen met 038 820 02 15 en vragen naar Ilona

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon