Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Tijdens dit webinar worden alle relevante actualiteiten besproken. We zoomen in op de laatste wijzigingen in de wetgeving, maar staan ook stil bij de ontwikkelingen in de rechtspraak.

Resultaat

Na het volgen van het webinar ben je helemaal bij in wet- en regelgeving. Je kunt anticiperen op nieuwe wetgeving en ontwikkelingen in de rechtspraak en waar nodig kun je het beleid van de organisatie bijsturen.

Hanze Academy Unlimited: onbeperkt trainingen volgen 

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Lees hier hoe dat werkt.

Voor wie

Dit webinar is voor medewerkers HR, HR-adviseurs of hoofden HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessante masterclass voor je.

Wanneer

Het webinar wordt gehouden op donderdag 19 oktober 2023 van 09:00-10:00 uur.

Kosten

Deelname aan het webinar kost 95,- exclusief btw.

Neem je een collega mee? Leuk! Elke volgende deelnemer van dezelfde organisatie ontvangt 10% korting. Hebben jullie Arbeidsrecht Zonder Zorgen®? Dan is deelname vaak gratis.

Annuleren

Tot 4 weken van tevoren mag je je kosteloos afmelden. Daarna betaal je 50% van de kosten. Meld je tot 2 weken van tevoren af? Dan betaal je alle kosten. Goed om te weten: als je niet kunt, mag er altijd een collega voor jou in de plaats meedoen.

Incompany

De bijeenkomst organiseren we ook incompany. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met Anneleen op. Bel 085 2733586 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl