Speciaal voor juristen in dienst bij (of werkzaam voor) zorginstellingen organiseren we een webinar dat in het teken staat van actualiteiten arbeidsrecht. We zoomen in op de laatste wijzigingen in de wetgeving, maar staan ook stil bij de ontwikkelingen in de rechtspraak.

Resultaat

Na het volgen van het webinar ben je helemaal bij in wet- en regelgeving. Je kunt anticiperen op nieuwe wetgeving en ontwikkelingen in de rechtspraak en waar nodig kun je het beleid van de organisatie bijsturen.

Doelgroep

Het webinar is geschikt voor juristen die werkzaam zijn voor zorginstellingen.

Hanze Academy Unlimited vanaf 850,- per jaar

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier vind je meer informatie.

Wanneer

Het webinar wordt gehouden op:

  • donderdag 4 november a.s. van 10:30 uur tot 12:00 uur.

Kosten

Het webinar kost € 95 exclusief btw per persoon. Elke 2e deelnemer van dezelfde organisatie krijgt 10% korting.

Opgeven of je plek reserveren

Is je interesse gewekt en zou je graag mee willen doen? Leuk! Opgeven kan via deze link.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ilona Bennink (bennink@hanzeadvocaat.nl of 0382050005).

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je hebt aangemeld maar onverhoopt toch verhinderd bent op de dag waarop het webinar wordt gegeven dan is het altijd mogelijk om jezelf te laten vervangen door een collega. Mocht dat niet lukken dan geldt dat je je tot 4 weken van tevoren kosteloos kunt afmelden voor het webinar. Daarna zijn we genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Bij afmeldingen tot 2 weken van tevoren worden 100% van de kosten in rekening gebracht.

Liever Inhouse?

Deze masterclass organiseren we ook inhouse. We komen bij jou in de organisatie langs en spitsen de masterclass toe op jouw organisatie en de vragen die er leven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 085 27 33 586 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Deelnemen aan dit webinar?

Vul hier je gegevens in en je aanmelding wordt zo snel mogelijk bevestigd.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon