Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Om de kwaliteit van zorg te borgen moeten zorginstellingen en zorgprofessionals zich aan verschillende wetten houden, zoals de Wkkgz, de Wet Zorg & Dwang, de Wvvgz en de Wet BIG. Ook jij moet op hoofdlijnen van deze wetten op de hoogte zijn. Ze brengen namelijk ook verplichtingen voor HR mee, bijvoorbeeld als je medewerkers gaat aannemen. En op het moment dat er onverhoopt sprake is van ondeskundig, onzorgvuldig of grensoverschrijdend gedrag, schrijven deze wetten vaak voor welke stappen je moet zetten. Moet je bijvoorbeeld een sanctie opleggen? Of een melding maken bij de IGJ?  

Resultaat

Na dit webinar weet je niet alleen wat je in die situaties moet doen. Het zorgt er ook voor dat je weer helemaal up-to-date bent op gebied van kwaliteitseisen in de zorg.

Voor wie

Je bent werkzaam in de zorg. Als medewerker HR, HR-adviseurs of hoofd HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessant webinar voor je.

Wanneer

Dit webinar wordt gegeven op donderdag 14 november van 16:00 – 17:00 uur.

Kosten

De kosten van dit webinar zijn 79,- exclusief btw. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en personen met een Hanze Academy Unlimited of WebinarOnly abonnement is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Incompany

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Voor organisaties die een Arbeidsrecht Zonder Zorgen® abonnement hebben zit deze training zelfs gratis of met korting in het pakket. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Meer weten, neem dan contact op met Anneleen via 085-2733586 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl


Terug naar het overzicht