Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

De masterclass staat in het teken van flexibiliteit. Denk daarbij aan oproepcontracten (0-uren of min/max) en de inzet van ZZP-ers, uitzendkrachten, payrollcontracten. Maar ook het gebruik van de jaarurensystematiek of tijdelijke contracten en tijdelijke urenuitbreidingen. De wetgever wil de flexibele contracten zoveel als mogelijk terugdringen. We staan in de masterclass stil bij de mogelijkheden en aandachtspunten van flexibele arbeid.

Resultaat

Je weet hoe je je personeel zo flexibel mogelijk kunt inzetten en hoe je kunt voorkomen dat werknemers ‘extra’ uren voor vast kunnen claimen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving over de inzet van flexibele krachten zoals oproepkrachten (0-uren en min/max) maar ook de inzet van ZZP-ers, uitzendkrachten en payrollmedewerkers.

Hanze Academy Unlimited vanaf 850,- per jaar

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier vind je meer informatie.

Inhoud van de masterclass

We staat stil bij o.a. de volgende vragen:

  • hoe werkt de jaarurensystematiek precies?
  • hoe voorkom ik dat een werknemer uren kan gaan claimen?
  • hoe werkt de ketenregeling? Wanneer moet een contract meegeteld worden in de keten? Moeten tijdelijke urenophogingen ook meegenomen worden? En hoe zit dat als een werknemer 2 functies heeft?
  • welk risico bestaat er wanneer een werknemer structureel overwerkt?
  • kan ik op grond van de cao nog flexibele contracten sluiten?
  • Welke regels gelden er voor de inzet van ZZP-ers? Kan dat nog? En hoe zit dat voor uitzendkrachten en payrollmedewerkers? Wat is de laatste stand van zaken in de wetgeving en rechtspraak?

Doelgroep

De masterclass is geschikt voor elke medewerker die regelmatig te maken heeft met HR gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld: adviseurs of managers P&O/HRM, maar ook medewerkers van de loonadministratie.

Inhouse

Deze bijeenkomst organiseren we inhouse. We komen bij jou in de organisatie langs en spitsen de masterclass toe op jouw organisatie en de vragen die er leven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 085 27 33 586 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Terug naar het overzicht