De afgelopen jaren veranderen de taken van de ondernemingsraad binnen de zorg. Niet alleen door wetswijzigingen liggen er meer taken bij de medezeggenschap maar ook door organisatieontwikkelingen. Ondernemingsraden in de zorg sluiten steeds vaker zelf een sociaal plan af in plaats van de vakbonden. De rol als sparringpartner van bestuurder wordt voor de ondernemingsraad steeds groter. Daarmee ook het belang van een goede onderhandelstrategie.

We zoomen in op een aantal onderhandelvaardigheden. Het voeren van een onderhandel gesprek, het voorbereiden van de onderhandelingen en het maken van strategische keuzes tijdens de onderhandelingen.

Hanze Academy Unlimited vanaf 850,- per jaar

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier vind je meer informatie.

Resultaat

Tijdens het webinar wordt de kennis en vaardigheden gedeeld over Harvard onderhandelen. Na het volgen van het webinar zijn je onderhandelvaardigheden aangescherpt waarbij je focus kunt houden op de eigen standpunten tijdens de onderhandelingen en zicht houdt op de relatie.

Inhoud van het webinar

  • Valkuilen en meest gemaakte fouten tijdens de onderhandelingen met de bestuurder
  • Stappen van het onderhandel gesprek
    • Een theoretische uitleg van onderhandelgespreken
  • Verschillende oefeningen en rollenspellen om de vaardigheden in te trainen.
  • Tips en tricks voor een goede voorbereiding van de onderhandelingen

Voor wie

Het webinar is speciaal opgezet voor leden van de ondernemingsraad.

Wanneer

Het webinar wordt gehouden op:

  • dinsdag 23 november a.s. van 09:30 tot 11:00 uur.

Kosten

Het webinar kost € 95 exclusief btw per persoon. Elke 2e deelnemer van dezelfde organisatie krijgt 10% korting. Heb je bij Hanze advocaat een Arbeidsrecht Zonder Zorgen abonnement? Dan is deelname gratis!

Opgeven of je plek reserveren

Is je interesse gewekt en zou je graag mee willen doen? Leuk! Opgeven kan via deze link.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ilona Bennink (bennink@hanzeadvocaat.nl of 0382050005).

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je hebt aangemeld maar onverhoopt toch verhinderd bent op de dag waarop het webinar wordt gegeven dan is het altijd mogelijk om jezelf te laten vervangen door een collega. Mocht dat niet lukken dan geldt dat je je tot 4 weken van tevoren kosteloos kunt afmelden voor het webinar. Daarna zijn we genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Bij afmeldingen tot 2 weken van tevoren worden 100% van de kosten in rekening gebracht.

Terug naar het overzicht

Deelnemen aan dit webinar?

Vul hier je gegevens in en wij bevestigen zo snel mogelijk je deelname.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon