Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Het komt vast ook in jouw organisatie regelmatig voor: je krijgt tijdens een ziekte- en re-integratietraject een conflict met een werknemer. Of de medewerker meldt zich ziek na een woordenwisseling, waarna de bedrijfsarts oordeelt dat er sprake is van een conflict.

Weet jij dan hoe je moet handelen? Kan de re-integratie worden voortgezet of moet het conflict eerst worden opgelost? En hoe zit dat als jij helemaal geen conflict ervaart maar de werknemer wel? Heeft de werknemer dan recht op loon?  

Resultaat

Dit webinar staat in het teken van een ziekte- en re-integratietraject waar ook een conflict speelt. Hoe pak je een dergelijk traject aan en welke regels gelden hiervoor? We behandelen daarbij veel praktijkvoorbeelden. 

Voor wie

Je werkt als medewerker HR, verzuimmedewerkers, HR-adviseur of manager HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessant webinar voor je.

Wanneer

Dit webinar wordt gehouden op donderdag 17 oktober a.s. van 16:00 uur tot 17:00 uur.

Kosten

De kosten van dit webinar zijn 79,- exclusief btw. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en mensen met een Hanze Academy Unlimited is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Incompany

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben.

Vragen?

Meer weten, neem dan contact op met Anneleen via 085 2733586 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl

Terug naar al onze opleidingen