Het komt regelmatig voor dat een arbeidsconflict ontaardt in een ziekmelding. Of juist andersom: dat het re-integratietraject leidt tot een arbeidsconflict of verstoorde arbeidsverhouding. Of de situatie waarin een werknemer zich als gevolg van een functioneringstraject of kritiek op het functioneren ziek meldt.

Hoe ga je daar als werkgever mee om?

Inhoud webinar

Het webinar staat in het teken van deze lastige dossiers. Vragen die o.a. aan bod komen zijn:

  • wat te doen als er naast ziekte ook een arbeidsconflict speelt? Is mediation dan verplicht? Hoe ziet zo’n traject eruit?
  • hoe ga je om met een zieke werknemer in een verbetertraject?
  • wanneer kun je (tussentijds) overgaan tot beëindiging van het dienstverband?
  • welke sancties kun je toepassen?
  • wat zijn de tips & trics bij ziekte in combinatie met arbeidsconflict en/of disfunctioneren?

Hanze Academy Unlimited vanaf 850,- per jaar

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier vind je meer informatie.

Voor wie

Het webinar is bedoeld voor medewerkers HR, HR-adviseurs, hoofden HR en medewerkers die te maken hebben met HR-gerelateerde zaken.

Resultaten

Na het webinar weet je exact hoe je om moet gaan met een werknemer waar naast ziekte ook een arbeidsconflict of een functioneringstraject speelt. Je weet hoe het re-integratietraject in die specifieke situaties eruit ziet. Daarnaast weet je wat nodig is om in die situaties te komen tot een beëindiging van het dienstverband.

Doelgroep

Het webinar is geschikt voor elke medewerker die regelmatig te maken heeft met HR gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld: adviseurs of managers P&O/HRM.

Wanneer

Het webinar wordt gehouden op:

  • dinsdag 16 februari 2021 van 09:30 tot 11:00 uur.
  • dinsdag 13 april 2021 van 09:30 tot 11:00 uur.
  • donderdag 10 juni 2021 van 10:30 – 12:00 uur.
  • dinsdag 7 september 2021 van 09:30 – 11:00 uur.

Kosten

Het webinar kost € 95 exclusief btw per persoon. Elke 2e deelnemer van dezelfde organisatie krijgt 10% korting. Heb je bij ons een Arbeidsrecht Zonder Zorgen® abonnement? Dan is deelname gratis!

Opgeven of je plek reserveren

Is je interesse gewekt en zou je graag mee willen doen? Leuk! Opgeven kan via het onderstaande contactformulier.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ilona Bennink (bennink@hanzeadvocaat.nl of 0382050005).

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je hebt aangemeld maar onverhoopt toch verhinderd bent op de dag waarop het webinar wordt gegeven dan is het altijd mogelijk om jezelf te laten vervangen door een collega. Mocht dat niet lukken dan geldt dat je je tot 4 weken van tevoren kosteloos kunt afmelden voor het webinar. Daarna zijn we genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Bij afmeldingen tot 2 weken van tevoren worden 100% van de kosten in rekening gebracht.

Liever Inhouse?

Dit webinar organiseren we inhouse. We komen bij jou in de organisatie langs en spitsen de masterclass toe op jouw organisatie en de vragen die er leven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 085 27 33 586 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Terug naar al het aanbod

Interesse in het webinar?

Vul dan hier je contactgegevens in, wij bevestigen gelijk je deelname.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon