Woon of werk jij in de buurt van Amsterdam, krijg je te maken met ontslag en wil je weten of je daarvoor een arbeidsrecht advocaat in de arm moet nemen? Bel ons dan geheel vrijblijvend, zodat we je antwoord kunnen geven op al je vragen. 

 

Experts in arbeidsrecht en ontslag in Amsterdam

Een ontslagaanzegging komt vaak onverwacht en zorgt voor veel spanning en onzekerheid. Het is goed te weten dat een werkgever je niet zomaar kan ontslaan. Maar een ontslagaanzegging is ook nooit zonder gevolgen. Daarom is het verstandig om contact op te nemen met een ontslagspecialist. Bij Hanze advocaat krijg je altijd een expert aan de lijn die weet hoe het zit.

Maximaal resultaat? Kies een Hanze advocaat!

Het is onze overtuiging dat een goede behandeling van jouw zaak altijd meer moet opbrengen dan dat het kost. Als we denken dat dit in jouw geval niet zo is, dan hoor je dat van ons. Vervolgens is aan jou de keus of we er werk van gaan maken. Overigens worden de gemaakte kosten altijd in de onderhandelingen meegenomen. Meestal worden die kosten door je werkgever vergoed.

 

Over Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en er wonen circa 900.000 inwoners. Amsterdam wordt ook wel het ”Venetië van het Noorden” genoemd.

Heb je een vraag?

Is iets niet duidelijk of kun je de gewenste informatie niet vinden? Stel dan hier je vraag.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon

Hanze advocaat vind
je op deze locaties

locaties