Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Woon of werk jij in de buurt van Deventer, krijg je te maken met ontslag en wil je weten of je daarvoor een arbeidsrecht advocaat in de arm moet nemen? Bel dan geheel vrijblijvend Hanze advocaat Deventer, zodat we je antwoord kunnen geven op al je vragen. Bovendien hebben we in Deventer een spreekuur locatie, zodat we – als dat nodig is – ook een afspraak kunnen inplannen. Hanze advocaat is de arbeidsrecht advocaat in Deventer en omgeving.

 

Uw advocaat in Deventer omtrent arbeidsrecht en ontslag

Een ontslagaanzegging komt vaak onverwacht en zorgt voor veel spanning en onzekerheid. Het is goed te weten dat een werkgever je niet zomaar kan ontslaan. Maar een ontslagaanzegging is ook nooit zonder gevolgen. Daarom is het verstandig om contact op te nemen met een ontslagspecialist. Bij Hanze advocaat krijg je altijd een expert aan de lijn die weet hoe het zit.

 

Maximaal resultaat? Kies Hanze advocaat Deventer!

Het is onze overtuiging dat een goede behandeling van jouw zaak altijd meer moet opbrengen dan dat het kost. Als we denken dat dit in jouw geval niet zo is, dan hoor je dat van ons. Vervolgens is aan jou de keus of we er werk van gaan maken. Overigens worden de gemaakte kosten altijd in de onderhandelingen meegenomen. Meestal worden die kosten door je werkgever vergoed.

 

Over Hanzestad Deventer

Deventer is de op twee na grootste gemeente in Overijssel en er wonen circa 100.000 inwoners. Andere grote kernen binnen Deventer’s gemeentegrenzen zijn Bathmen, Schalkhaar, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek, naast nog een aantal buurtschappen zoals Loo.

Schitterend gelegen aan rivier de IJssel is Hanzestad Deventer een van de oudste steden van Nederland en verkreeg haar stadsrechten al in het jaar 1123. De stad heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. Een meer recente aanwinst in de stad is het nieuwe stadhuis waarbij het raamwerk bestaat uit 2264 vingerafdrukken van inwoners van Deventer.

In Deventer houdt Hanze advocaat spreekuren in het kantoor aan de Zutphenseweg. Kom gerust langs bij ons advocatenkantoor in Deventer of neem telefonisch contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!