Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Ben je op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Groningen? Dan kom je uit bij Hanze advocaat. Wij zijn volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag. Met een branchefocus op de zorg. Jouw zaak wordt behandeld door een expert met jarenlange ervaring. 

Wil je het beste resultaat? Kies dan Hanze advocaat!

De advocaat die je dossier zal behandelen, is gespecialiseerd in ontslagrecht. Maar is daarnaast ook volledig ingevoerd als het om het bredere vakgebied arbeidsrecht gaat. Met een branchefocus op de Zorg. Naast ontslagkwesties kun je ook bij ons terecht met vragen over ziekte & re-integratie, reorganisaties en demotie. We voeren regelmatig overleg met vakbonden over CAO’s en houden ons bezig met (de wijziging van) arbeidsvoorwaarden, maken leaseregelingen en personeelshandboeken en we adviseren we over het gebruik van pc’s en mobiele telefoons.

Wil je weten hoe we werken?

We leggen hier in 6 stappen uit hoe we werken.

Het kantoor van Hanze arbeidsrecht advocaat Groningen is zeer goed bereikbaar, of je nou met de auto komt of met het openbaar vervoer.

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!