Ben je op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Groningen? Dan kom je uit bij Hanze advocaat. Wij zijn volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag. Jouw zaak wordt behandeld door een expert die weet hoe het zit en van begin af aan meters kan maken in het behartigen van jouw belangen.

 

Overtuigd van onze meerwaarde

‘De meeste mensen willen het liefst dat hun zaak zo snel mogelijk en tegen zo min mogelijk kosten wordt opgelost. Een goede behandeling van jouw zaak moet altijd meer opbrengen dan dat het kost. En als we denken dat dit in jouw geval niet zo is, dan hoor je dat van ons. Het is vervolgens aan jou om te beslissen of je er toch werk van gaat maken. Ben je werknemer? Dan is het goed te weten dat de gemaakte kosten altijd in de onderhandelingen worden meegenomen en meestal volledig door de werkgever worden vergoed.’

Wil je het beste resultaat? Kies dan Hanze advocaat!

De advocaat die je dossier zal behandelen, is gespecialiseerd in ontslagrecht. Maar is daarnaast ook volledig ingevoerd als het om het bredere vakgebied arbeidsrecht gaat. Naast ontslagkwesties kun je ook bij ons terecht met vragen over ziekte & re-integratie, reorganisaties en demotie. We voeren regelmatig overleg met vakbonden over CAO’s en houden ons bezig met (de wijziging van) arbeidsvoorwaarden, maken leaseregelingen en personeelshandboeken en we adviseren we over het gebruik van pc’s en mobiele telefoons.

Over Hanzestad Groningen

Groningen is, niet verrassend, de hoofdstad van de Provincie Groningen en heeft iets meer dan 200.000 inwoners. Daarmee is het de op zeven na grootste stad van Nederland. Andere grote kernen binnen Groningen’s gemeentegrenzen zijn Hoogkerk, Noorddijk, Bedum, en meer recentelijk Meerstad. Met aanliggende plaatsen zoals Haren, Delfzijl, Winschoten, Veendam, Stadskanaal, Roden, Leek, Drachten, Assen en Noordenveld wordt intensief samengewerkt.

Als Hanzestad maakte ook Groningen onderdeel uit van het Noord-Duitse handelsnetwerk. Bijzonder is de bevolkingsopbouw van Groningen door de aanwezigheid van ruim 57.000 studenten, wat van Groningen de jongste grote stad van Nederland maakt.

Het kantoor van Hanze arbeidsrecht advocaat Groningen is zeer goed bereikbaar, of je nou met de auto komt of met het openbaar vervoer.

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!