Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Woon of werk je in de omgeving van Utrecht en zoek je een  arbeidsrecht of ontslag advocaat? Neem dan contact op met Hanze advocaat in Utrecht. Wij zijn volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag. Dat betekent dat jouw zaak behandeld wordt door een expert met jarenlange ervaring. Dat betekent een hogere kwaliteit tegen lagere kosten.

Bel ons geheel vrijblijvend, zodat we je antwoord kunnen geven op al je vragen. Bovendien hebben we in Utrecht een spreekuurlocatie, zodat we – als dat nodig is – ook een afspraak kunnen inplannen.

 

Maximaal resultaat? Kies een Hanze advocaat!

De meeste mensen willen het liefst dat hun zaak zo snel mogelijk en tegen zo min mogelijk kosten wordt opgelost. Het is onze overtuiging dat een goede behandeling van jouw zaak altijd meer moet opbrengen dan dat het kost. En als we denken dat dit in jouw geval niet zo is, dan hoor je dat van ons. Het is vervolgens aan jou om te beslissen of je er toch werk van gaat maken. Overigens worden de gemaakte kosten altijd in de onderhandelingen meegenomen en meestal volledig door je werkgever vergoed.

Vertrouwen in een goede afloop begint met goed beslagen ten ijs komen

Waarschijnlijk had je nooit verwacht in een arbeidsconflict of ontslagsituatie terecht te komen. Toch gebeurt het vaker dan je denkt. Waar mensen samenwerken, ontstaat wrijving. Het kan zijn dat een arbeidsconflict ontstaat met je leidinggevende. Bijvoorbeeld omdat je het niet eens bent met kritiek op jouw functioneren. Maar het kan net goed gebeuren dat het conflict ontstaat tussen jou en een collega. Halen ze ineens geen koffie meer? Negeren ze je tijdens een werkoverleg? Het lijken kleine dingen, maar bij elkaar opgeteld kan het al snel tot een onherstelbare breuk leiden.

Wij vinden het belangrijk dat je na het eerste gesprek vertrouwen hebt in een goede afloop en misschien zelfs al een concrete oplossing ziet. Daar is het eerste gesprek dan ook voor bedoelt: hoe kunnen we jou het beste helpen en wat zijn de eerste concrete stappen.

Over Utrecht

Met bijna 350.000 inwoners is Utrecht in omvang de 4e stad van Nederland en hoofdstad van de provincie Utrecht. Utrecht was een van de eerste steden in Nederland met stadsrechten en was zelfs kortstondig hoofdstad van het Koninkrijk Holland in de Franse tijd.

Utrecht was geen onderdeel van het verband van Hanzesteden, maar heeft door haar omvang in de handel altijd een belangrijke rol gespeeld. De stad ligt aan de oostkant van de Randstad en is gunstig gepositioneerd tussen Amersfoort, Zeist, Houten, Nieuwegein, Hilversum, Doorn, Driebergen, Vleuten en Woerden.

In Utrecht houdt Hanze advocaat spreekuren in het kantoor aan de Newtonlaan.

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!