Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Woon of werk je in de omgeving van Zwolle en zoek je een arbeidsrecht of ontslag advocaat? Hanze advocaat in Zwolle is één van de weinige advocatenkantoren die volledig gespecialiseerd is in arbeidsrecht en ontslag. Dat betekent dat jouw zaak behandeld wordt door een expert die weet hoe het zit en van begin af aan meters kan maken in het behartigen van jouw belangen. Hanze advocaat is de arbeidsrecht advocaat in Zwolle.

Natuurlijk zijn er ook hele principiële kwesties, maar de meeste mensen willen het liefst dat hun zaak zo snel mogelijk en tegen zo min mogelijk kosten wordt opgelost. Het is onze overtuiging dat een ‘zaak’ altijd meer moet opbrengen dan dat het kost. En als we denken dat dit bij jou niet zo is, dan hoor je dat van ons. Het is vervolgens aan jou om te beslissen of je er toch werk van gaat maken. Ben je werknemer, dan worden de gemaakte kosten altijd in de onderhandelingen met je werkgever meegenomen en meestal volledig vergoed.

 

Als je op zoek bent naar de beste rechtsbijstand, dan kies je Hanze advocaat!

De advocaat die je dossier zal behandelen, is gespecialiseerd in ontslagrecht en heeft in honderden dossiers ervaring opgedaan. Daarnaast is elke Hanze advocaat ook volledig ingevoerd als het om het bredere vakgebied arbeidsrecht gaat. Naast ontslagkwesties, begeleiden we ook in conflicten over ziekte & re-integratie, reorganisaties en/of het wijzigen van arbeidsvoorwaarden. Voor werkgever voeren we regelmatig overleg met vakbonden over CAO’s, maken we leaseregelingen en personeelshandboeken en adviseren we over het gebruik van pc’s en mobiele telefoons.

 

Over Hanzestad Zwolle

Zwolle is met 125.000 inwoners de hoofdstad van de provincie Overijssel. De naam van Zwolle komt door het woord ‘suol’, wat zandrug betekent. De eerste bewoners bouwden namelijk huizen op deze zandrug te midden van verder moerassig landschap. Aanliggende plaatsen zijn Kampen, Ommen, Nieuwleusen, Genemuiden, Staphorst, Dalfsen, Raalte, Olst-Wijhe, Heerde, Vaassen, Elburg, Wapenveld, Nunspeet en Hattem.

In de 15e eeuw trad Zwolle toe tot de handelsnetwerk Hanze en dit was meteen de start van de Gouden Eeuw voor de stad die een strategische rol speelde in de 80-jarige oorlog. In de Franse tijd werd Zwolle hoofdstad van de provincie en met de komst van het spoor nam vanaf 1870 het bevolkingsaantal sterk toe.

 

Hanze advocaat Zwolle

Het advocatenkantoor van Hanze advocaat in Zwolle is centraal gelegen op een van de zuidelijke beschermingswallen van de stad, de Eekwal. Parkeren kan het beste in de Q-park in het Maagjesbolwerk. Vanaf daar is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Wij zijn de expert op het gebied van arbeidsrecht in Zwolle en omgeving. Bel vrijblijvend voor een afspraak en kom langs bij ons advocatenkantoor in Zwolle voor een adviesgesprek.

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!