Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
icoon
_dsf9098

1. Heb je een vraag?

Zoek je informatie over Hanze advocaat? Heb je een inhoudelijke vraag of wil je een dossier bij ons in behandeling geven? Alles begint met de eerste stap en dat is door ons te bellen op: 085-2733586. Aan dit gesprek zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden.

icoon
_dsf4455

2. Afspraak maken

In het telefoongesprek worden al je vragen beantwoord. En krijg je een overzicht van kosten én opbrengsten als we voor je aan de slag gaan. Het is aan jou of je die volgende stap wilt zetten. Mogen we je verder helpen? Dan plannen we een afspraak in die online of op locatie (bij jullie of bij ons) kan plaatsvinden.

icoon
_dsf4640

3. Strategie bepalen

Tijdens de afspraak gaan we dieper op de zaak in. We nemen samen de stukken door die we van je ontvangen hebben. Samen bepalen de strategie en het gewenste eindresultaat. We maken ook afspraken over de kosten en wat de eerste stappen gaan zijn. Aansluitend ontvang je van ons een bevestiging van de opdracht.

icoon
_dsf2758

4. Let’s get to work!

Heldere afspraken? Tijd voor actie! We nemen contact op met de andere partij (of diens advocaat als die in beeld is) om aan te geven hoe we in de wedstrijd staan. We bekijken of er een gezamenlijke oplossing mogelijk is. Aan de hand van de reactie bepalen we de volgende stappen.

icoon
_dsf9253

5. Overeenkomst of uitspraak

Elk dossier komt vroeg of laat tot een einde. In 90% komen we tot een regeling en gemiddeld kost dat 4 tot 6 weken.  In de resterende 10% moet er geprocedeerd worden. Dat duurt een stuk langer, in ieder geval 2 maanden, maar meestal meer. Als we samen tot een regeling komen dan zetten we de afspraken in een vaststellingsovereenkomst. Moet er geprocedeerd worden, dan komt er een uitspraak van de rechter.

icoon
_dsf3797

6. Afronding

Ter afronding evalueren we de zaak en de uitkomst met elkaar. En natuurlijk ook de samenwerking. Tot slot zeggen we ‘Tot ziens” en hopen we dat we je in een volgende situatie weer van dienst mogen zijn.