Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Vacature: stagiair(e) Managementassistent/Directiesecretaresse

Wij zijn op zoek naar een stagiaire managementassistent/directiesecretaresse voor onze vestiging in Zwolle. Ben jij gedreven en wil je stage lopen bij een leuk & innovatief kantoor? Dan ontmoeten we je graag.

 

Wie zijn wij?

Hanze advocaat is al 15 jaar een innovatief bedrijf in de advocatuur met vestigingen in Zwolle en Groningen. Wij zijn een team met 12 personen en specialisten in het arbeidsrecht. Als er problemen zijn, bieden wij oplossingen. Onze klanten zijn vooral zorgorganisaties. Daarnaast staan wij werknemers bij die met ontslag te maken krijgen.

Daarnaast hebben wij onze Hanze Academy. Via deze academy verzorgen we jaarlijks tientallen opleidingen over arbeidsrecht in de zorg.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage werk je nauw samen met onze officemanager Anneleen. Je helpt haar bij de ondersteunende werkzaamheden (zoals het inschrijven van dossiers, het gereed maken van processtukken) maar je biedt ook ondersteuning aan de andere collega’s. Je plant afspraken in, staat (telefonisch) klanten te woord, organiseert bijeenkomsten voor onze Hanze academy, helpt bij de financiële administratie en je biedt managementondersteuning in de vorm van het opstellen van rapportages.

Wie zoeken wij?

Jou misschien wel! Onze ideale kandidaat is gedreven, wil graag leren, is positief, brengt veel energie mee én heeft gevoel voor humor!

Wat bieden wij?

  • Afwisselende werkzaamheden met genoeg uitdaging
  • Een leuk en jong team!
  • Flexibiliteit en een fijne werksfeer. Onze kernwaarden zijn: vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid tezamen met passie, prestatie en plezier!
  • Leuke teamuitjes en (vrijdagmiddag)borrels
  • Marktconforme stagevergoeding

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar secretariaat@hanzeadvocaat.nl t.a.v. Anneleen de Jonge

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!