Waarom kiezen voor een Hanze advocaat?

In essentie wil iedereen zo snel mogelijk en onder de beste voorwaarden van ‘het gedoe’ af. Het liefst zonder juridische procedures. Dat geldt zeker bij arbeidsconflicten en ontslagzaken. We moeten de eerste klant nog tegenkomen die voor de lol gaat procederen. Met dat gegeven gaan we samen aan de slag om tot een passende oplossing te komen. Ga voor de specialist in arbeidsrecht en ontslag, ga voor Hanze advocaat.

Meer dan 15 jaar kennis en ervaring, opgebouwd in duizenden dossiers

Hanze advocaat bestaat sinds 2006 en heeft sindsdien duizenden organisaties en werknemers bijgestaan. In al die dossiers is onze aandacht altijd gericht geweest om voor jou het maximale resultaat te behalen. En dit – voor zover mogelijk – met behoud van de relatie. In 95% van de gevallen lukt dat zonder een juridische procedure bij de rechter. Maar om tot een faire deal te komen, heb je twee partijen nodig. Soms zit een gezamenlijke regeling er gewoonweg niet in en dan is de gang naar de rechter noodzakelijk.

Landelijke dekking door meerdere vestigingen

Hanze advocaat heeft vestigingen in Groningen en Zwolle en spreekuurlocaties in Arnhem, Deventer, Leeuwarden en Utrecht. Daarmee is er altijd een Hanze advocaat in de buurt. En we zijn online altijd binnen handbereik. Neem gerust contact op voor een (digitale) kennismaking en om te overleggen wat we voor je kunnen doen.

Maak gebruik van ons netwerk

Hanze advocaat beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten op het gebied van mens & arbeid, arbeidsdeskundig advies, sociaal zekerheidsrecht, loopbaanbegeleiding, vertrouwenswerk, conflictbemiddeling & mediation, HR-diensten, letselschade, pensioen(recht), verzuimmanagement, verbetercoaching en zorg & re-integratie. Stuk voor stuk organisaties waar wij ook zelf gebruik van maken en waarmee wij uitstekende ervaringen hebben.

Lees meer
handtekening-overeenkomst-hanze-advocaat

Ontslag? Teken niet zomaar bij het kruisje

Op een werknemer wordt veel druk uitgeoefend om voor ontslag te tekenen, soms zelfs door...

Lees verder

Als een donderslag bij heldere hemel krijgt Erwin (28) uit Assen te horen dat zijn contract wordt beëindigd. Ontslag dus. Vanwege corona is er minder omzet en dus moet er gesnoeid worden in de personeelskosten, zegt zijn baas. Daar heeft Erwin het maar mee te doen. Lees in bovenstaande case hoe Erwin dit oplost. 

Lees meer
hanze-advocaat-zoekt-oplossingen-voor-zorgspecifieke-problemen

Wilma Luchies van Zorggroep Oude en Nieuwe Land

"Met een hart voor zorg en de maatschappij past Hanze advocaat goed bij ons. En...

Lees verder

Wilma Luchies is manager bedrijfsvoering en P&O bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL), een organisatie die zich inzet voor zorg en welzijn van inwoners in de gemeenten Steenwijkerland, de Noordoostpolder en Urk. De organisatie zocht een advocatenkantoor dat past bij de maatschappelijke opgave waar ZONL voor staat. Dat hebben ze gevonden in Hanze advocaat, de specialist in arbeidsrecht en ontslag. 

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!