Gezocht: nieuwe collega’s 

Werken bij Hanze advocaat? We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestiging in Zwolle. Ben jij gedreven en wil je werken bij een leuk & innovatief kantoor? Dan ontmoeten we je graag!

Vacature Marketing- & Communicatieadviseur – Zwolle – 16 tot 24 uur

We weten voor 2025 precies wat ons doel is: dé juridische partner zijn voor elke zorgorganisatie. En daar hebben we jou bij nodig!

Als stevige, resultaatgerichte en oplossingsgerichte professional weet je precies wat wel en niet werkt om ons doel te bereiken. Je verzorgt onze marketing en communicatie van A tot Z. Van plan tot actie. Jij hebt de regie.

Hanze advocaat is arbeidsrechtspecialist in de Zorg, dus affiniteit met recht en de zorg is belangrijk. Je weet hoe je onze expertise in de markt moet zetten. Het mag prikkelen en uitdagen. Jouw marketing- en communicatiestrategie zet je om in concrete acties. Je onderhoudt de website en social media, maakt nieuwsbrieven, zet content online, maar organiseert ook het jaarlijkse Hanze HR in de Zorg congres en je denkt mee over nieuwe producten. Een duizend in één functie dus!

Hier lees je de volledige vacature

Vacature Arbeidsrecht Advocaat Medior – Zwolle/Groningen – 32 tot 40 uur

We zoeken een collega met 3 tot 5 jaar arbeidsrecht ervaring die zelfstandig dossiers kan behandelen en toe is om meer klantverantwoordelijkheid op zich te nemen om zo versneld door te groeien naar het level ‘trusted advisor’ bij onze werkgeversklanten. Naast het behandelen van individuele werknemersdossiers en het ontwikkelen van je adviseursrol, vind je het hartstikke leuk om les te geven in onze Academy!

Hier lees je de volledige vacature

Vacature Arbeidsrecht Advocaat Senior – Zwolle/Groningen – 32 tot 40 uur

We zoeken een collega (32 uur of meer) met meer dan 5 jaar arbeidsrecht ervaring die vanaf dag 1 in staat is om op bestuurdersniveau te adviseren en trusted advisor kan zijn voor het hogere management en raden van bestuur. Daarnaast bestaat je werk ook uit het behandelen van (de zwaardere) casuïstiek en lesgeven aan onze Academy.

Hier lees je de volledige vacature

Privacy

Hanze advocaat respecteert de privacy en gaat zorgvuldig met jouw gegevens om. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Hanze advocaat worden verwerkt. Het is daarom goed dat je weet wat met jouw gegevens wordt gedaan, waarom en wat jouw rechten zijn. Lees daarom hier de privacyverklaring op onze website.

Hi, mijn naam is Roelien. Waar kan ik je mee helpen?

Wil je direct geholpen worden bij een vraag over deze vacatures? Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!