Gezocht: nieuwe collega’s 

Werken bij Hanze advocaat? We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestiging in Zwolle. Ben jij gedreven, een kei in het arbeidsrecht en wil je werken bij een leuk & innovatief kantoor? Dan ontmoeten we je graag!

Vacature Arbeidsrecht Advocaat Medior – Zwolle

We zoeken een collega met 3 tot 5 jaar arbeidsrecht ervaring die zelfstandig dossiers kan behandelen en toe is om meer klantverantwoordelijkheid op zich te nemen om zo versneld door te groeien naar het level ‘trusted advisor’ bij onze werkgeversklanten. Naast het behandelen van individuele werknemersdossiers en het ontwikkelen van je adviseursrol, vind je het hartstikke leuk om les te geven in onze Academy!

Hier lees je de volledige vacature

Vacature Arbeidsrecht Advocaat Senior – Zwolle

We zoeken een collega (32 uur of meer) met meer dan 5 jaar arbeidsrecht ervaring die vanaf dag 1 in staat is om op bestuurdersniveau te adviseren en trusted advisor kan zijn voor het hogere management en raden van bestuur. Daarnaast bestaat je werk ook uit het behandelen van (de zwaardere) casuïstiek en lesgeven aan onze Academy.

Hier lees je de volledige vacature.

Privacy

Hanze advocaat respecteert de privacy en gaat zorgvuldig met jouw gegevens om. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Hanze advocaat worden verwerkt. Het is daarom goed dat je weet wat met jouw gegevens wordt gedaan, waarom en wat jouw rechten zijn. Lees daarom hier de privacyverklaring op onze website.

Hi, mijn naam is Roelien. Waar kan ik je mee helpen?

Wil je direct geholpen worden bij een vraag over deze vacatures? Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!