Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Word beter in je werk met Hanze Academy Unlimited of ons Webinar abonnement

Voor P&O adviseurs, HR managers en leidinggevenden

Wij geven trainingen over arbeidsrecht. Maar ook over wetgeving, denk aan de Wet Zorg en Dwang, Wkkgz, Arbowetgeving en medezeggenschap. En we trainen ook op het gebied van vaardigheden en competenties. Zo houden we je scherp op het gebied van het arbeidsrecht in de zorg en alles wat daarmee te maken heeft.

Bekijk hier het programma van de Hanze Academy.

Onbeperkt deelnemen aan al onze opleidingen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je bij ons voor 1495,- ex btw per jaar, onbeperkt al onze opleidingen. Webinars, masterclasses en meerdaagse opleidingen, ze zijn allemaal inbegrepen. Geen kleine lettertjes, geen uitzonderingen. Al onze webinars, masterclasses en opleidingen zijn gericht op de zorg. Én op beter te worden in je werk. We garanderen minimaal 35 opleidingen per jaar waarvan in ieder geval (live webinars, on demand webinars, masterclasses en meerdaagse opleidingen) per jaar en het worden er elk jaar meer.

Een voorbeeldje – zo bespaar je 500,-

Je betaalt 1495,- voor een lidmaatschap op Hanze Academy Unlimited van één jaar. In dat jaar volg je de 3-daagse opleiding Arbeidsrecht, die 1395,- kost. Daarnaast doe je mee aan 1 masterclasses à 395,- en volg je 3 webinars à 79,-. Zonder abonnement zou je hiervoor 1969,- betalen. Je bespaart in dit geval bijna 500,-!

Of sluit ons WebinarOnly abonnement af voor 250 ex btw per jaar

Naast Hanze Academy Unlimited hebben we ook een Webinar abonnement. Dit is perfect geschikt voor jou als je online je kennis over arbeidsrecht in de zorg wilt bijhouden. Je mag deelnemen aan alle live webinars en alle on-demand webinars terugkijken. De  kosten bedragen 250 ex btw per jaar en dit bedrag heb je er na 3 webinars al uit. Jaarlijks geven we tenminste 12 live webinars en daarnaast staan er zeker 20 on-demand webinars klaar om terug te kijken.

Dit is hoe het werkt

Zowel Hanze Unlimited als ons WebinarOnly abonnement start op de eerste van de volgende maand en heeft een looptijd van een jaar. Maar vanaf het moment van aanmelding mag je direct al meedoen.

Is je interesse gewekt? Leuk!

Hanze Academy Unlimited of ons WebinarOnly abonnement afsluiten en direct trainingen over arbeidsrecht in de zorg volgen? Leuk! Aanmelden kan door te mailen naar academy@hanzeadvocaat.nl. Heb je vragen over één van beide abonnementen? Bel dan met Anneleen op 038-8200215 of vul hieronder het contactformulier in.

Icoon
Icoon
Icoon

Hallo ik ben Roelien. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op. Bel of stuur mij een bericht via WhatsApp of vul het contactformulier in.