Word beter in je werk met Hanze Academy Unlimited

Als je werkt in de zorg dan weet je dat deze continue in beweging is. Ook op HR gebied. Regels die veranderen, wetten die wijzigen, ziekte, uitval en verloop. Maar ook worden er andere eisen gesteld qua competenties. Aan vaardigheden die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Of om je medewerkers goed te kunnen begeleiden.

Hanze Academy verzorgt jaarlijks tientallen webinars, inhouse workshops, masterclasses en meerdaagse opleidingen die je hierbij helpen. Allemaal gericht op de zorg. Én erop gericht om beter te worden in je werk.

Voor P&O adviseurs, HR managers en leidinggevenden

Wij geven trainingen over arbeidsrecht. Maar ook over wetgeving, denk aan de Wet Zorg en Dwang, Wkkgz, Arbowetgeving en medezeggenschap. En we trainen ook op het gebied van vaardigheden en competenties. Zo houden we je scherp op het gebied van het arbeidsrecht in de zorg en alles wat daarmee te maken heeft.

Nieuw! Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Oók aan de driedaagse opleidingen arbeidsrecht en de tweedaagse opleiding ziekte & re-integratie.

Bekijk hier het programma van de Hanze Academy.

Al vanaf 850,- per jaar

Met Hanze Academy Unlimited kan je een jaar lang onbeperkt leren. Ter introductie krijg je tot 1 september 2021 ook nog eens een mooie korting. En…hoe meer collega’s lid worden, hoe aantrekkelijker de prijs*:

  • 1 collega: 950,- (normaal 1250,-)
  • 2 collega’s: 1850,- (normaal 2450,-)
  • 3 collega’s: 2700,- (normaal 3300,- )
  • 4 collega’s: 3500,- (normaal 4100,-)
  • 5 of meer collega’s: 4250,- (normaal 4850,-)

*Deze bedragen zijn exclusief BTW

Een voorbeeld
Je betaalt 1250,- voor een lidmaatschap van één jaar. In dat jaar volg je de 3-daagse opleiding Arbeidsrecht. Normaal kost deze opleiding 1695,-. Daarnaast doe je mee aan 2 masterclasses à 395,- en volg je 3 webinars à 95,-. Zonder abonnement zou je hiervoor 2770,-. betalen. Je bespaart in dit geval meer dan 1500,-!

Zo werkt het

Hanze Unlimited start altijd op de eerste van de volgende maand. Maar vanaf het moment van aanmelding mag je meedoen. We garanderen minimaal 50 opleidingen per jaar en het worden er elk jaar meer.

Een maand voor afloop van de looptijd sturen we je een mailtje met de vraag of je wilt verlengen. Doe je niks? Dan stopt Hanze Unlimited automatisch.

In het kort

  1. Je volgt onbeperkt opleidingen, webinars en masterclasses voor een vast bedrag per jaar.
  2. Er zijn geen kleine lettertjes, punt 1 is wat het is.
  3. Meer collega’s die lid worden? Dan krijg je een leuke korting.
  4. Na één jaar stopt het abonnement vanzelf, behalve als je aangeeft lid te willen blijven.

Is je interesse gewekt? Leuk!

Wil je Hanze Academy Unlimited afsluiten? Leuk! Opgeven kan via het contactformulier hieronder of door te mailen naar bennink@hanzeadvocaat.nl. Heb je vragen over het abonnement? Bel dan Ilona op 038-2050005.

Deelnemen aan Hanze Academy Unlimited?

Vul dan hier je gegevens in. Je ontvangt van ons een bevestiging en kunt dan direct al deelnemen.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon

Hanze advocaat vind
je op deze locaties

locaties