Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Word beter in je werk met Hanze Academy Unlimited

Als je werkt in de zorg dan weet je dat deze continue in beweging is. Ook op HR gebied. Regels die veranderen, wetten die wijzigen, ziekte, uitval en verloop. Maar ook worden er andere eisen gesteld qua competenties. Aan vaardigheden die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Of om je medewerkers goed te kunnen begeleiden.

Onbeperkt webinars en masterclasses volgen

Met Hanze Academy Unlimited volg je bij ons voor een vast bedrag per jaar, onbeperkt al onze opleidingen. Webinars, masterclasses en meerdaagse opleidingen, ze zijn allemaal inbegrepen. Geen kleine lettertjes, geen uitzonderingen. Dus ook onze driedaagse opleiding arbeidsrecht die al 1.695,- kost. Al onze webinars, masterclasses en opleidingen zijn gericht op de zorg. Én op beter te worden in je werk.

Voor P&O adviseurs, HR managers en leidinggevenden

Wij geven trainingen over arbeidsrecht. Maar ook over wetgeving, denk aan de Wet Zorg en Dwang, Wkkgz, Arbowetgeving en medezeggenschap. En we trainen ook op het gebied van vaardigheden en competenties. Zo houden we je scherp op het gebied van het arbeidsrecht in de zorg en alles wat daarmee te maken heeft.

Bekijk hier het programma van de Hanze Academy.

Al vanaf 1050,- per jaar

Met Hanze Academy Unlimited kan je een jaar lang onbeperkt leren. En…hoe meer collega’s lid worden, hoe aantrekkelijker de prijs*:

  • 1 collega: 1500,-
  • 2 collega’s: 1425,- per persoon
  • 3 collega’s: 1325,- per persoon
  • 4 collega’s: 1200,- per persoon
  • 5 of meer collega’s: 1050,- per persoon

*Deze bedragen zijn exclusief BTW

Een voorbeeld – zo bespaar je bijna 2000,-
Je betaalt 1500,- voor een lidmaatschap van één jaar. In dat jaar volg je de 3-daagse opleiding Arbeidsrecht, die normaal 1695,- kost. Daarnaast doe je mee aan 3 masterclasses à 395,- en volg je 4 webinars à 95,-. Zonder abonnement zou je hiervoor 3260,- betalen. Je bespaart in dit geval meer dan 2.000,-!

Dit is hoe het werkt

Hanze Unlimited start altijd op de eerste van de volgende maand. Maar vanaf het moment van aanmelding mag je direct al meedoen. We garanderen minimaal 50 webinars en masterclasses per jaar en het worden er elk jaar meer.

In het kort

  1. Je mag onbeperkt al onze opleidingen (webinars, masterclasses en meerdaagse opleidingen) volgen voor een vast bedrag per jaar.
  2. Er zijn geen kleine lettertjes, punt 1 is wat het is.
  3. Meer collega’s die lid worden? Dan krijg je een leuke korting.

Is je interesse gewekt? Leuk!

Hanze Academy Unlimited afsluiten en direct alle trainingen over arbeidsrecht in de zorg volgen? Leuk! Aanmelden kan door te mailen naar academy@hanzeadvocaat.nl. Heb je vragen over het abonnement? Bel dan Anneleen even op 038-8200215.

Icoon
Icoon
Icoon

Hi, mijn naam is Roelien. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op. Bel, stuur mij een bericht via WhatsApp of vul het contactformulier in.