Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Ab Koolhof

Makkelijk in de omgang, persoonlijk, realistisch en betrokken.

Mijn vader had een bouwbedrijf en personeel. Hij ontkwam er dus niet aan om af en toe een beroep te doen op een advocaat. Iemand die hem kwam helpen om problemen op te lossen. Daarvan was ik toen al onder de indruk.

Nu, jaren later, kun je mij als die ‘iemand’ inschakelen. Ik weet inmiddels alles van arbeidsrecht. Als je mijn hulp nodig hebt, kom ik naast je staan en zorgen we voor een goede afwikkeling. 

Schakel mij vooral in wanneer je iemand zoekt die persoonlijk betrokken en makkelijk in de omgang is. Maar ook wanneer je wilt dat er snel wordt gehandeld. Ik kom vlug tot de kern en zie binnen no-time wat het beste is om te doen. 

Hanze advocaat is specialist in arbeidsrecht in de zorg. Bij arbeidsrecht gaat het altijd om relaties, om emoties. Het gaat om ménsen, en daar wil je goed voor zorgen. Ook als je afscheid van elkaar moet nemen. Bij Hanze advocaat zijn we juist daar goed in. Er is oog voor alle betrokken partijen en gaan voor de best mogelijke afloop. 

Een keer vrijblijvend een situatie bespreken? Mail me dan op: koolhof@hanze-advocaat.nl.

Sinds 2021 woon ik weer in Oost-Groningen. Voordat ik bij Hanze advocaat werkte, was ik een aantal jaren advocaat in het westen van Nederland.


“Naar aanleiding van een ontslagprocedure heb ik deskundig en juridisch advies ontvangen. Ab was mijn steun en toeverlaat dis zijn afspraken met mij nakwam, meedenkt en mij van uitstekend advies heeft voorzien. Ik zou iedereen adviseren met Ab in zee te gaan. Nogmaals bedankt!”
Frans | Elburg


Specialist in Arbeidsrecht

Ab staat met Arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarmee is hij verplicht elk jaar in ieder geval tien Arbeidsrechtelijke opleidingspunten te halen om zo zijn kennis op peil te houden.

Artikelen van Ab Koolhof

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon