Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Annelies Baas

“In mijn carrière heb ik mij vanuit verschillende functies beziggehouden met het arbeidsrecht. Maar de leukste en meest uitdagende rol is toch veruit die van advocaat. In die rol kom je met alle facetten van het arbeidsrecht in aanraking. Het vak blijft ook boeiend doordat het voortdurend verandert als gevolg van steeds veranderende wetgeving. Maar vooral ook door de maatschappelijke relevantie.

In 2019 heb ik de opleiding tot Mfn registermediator afgerond zodat ik nu naast advocaat ook mediator ben. Deze combinatie van werkzaamheden is super boeiend en leerzaam.”

Over Annelies

In 2003 is Annelies afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna werkte ze een aantal jaren bij het UWV WERKbedrijf in Zaandam. Vervolgens heeft ze als interim-jurist projecten uitgevoerd op het gebied van arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Dit was voor verschillende organisaties, waaronder rechtsbijstandverzekeraars, UWV en advocatenkantoren.

In 2009 werd ze advocaat in Alphen aan den Rijn. Sinds 1 maart 2013 werkt Annelies bij Hanze advocaat.

Annelies geeft regelmatig seminars en workshops over actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen. Ook neemt ze altijd één of meerdere modules van de Driedaagse Opleiding Arbeidsrecht voor haar rekening. De afgelopen jaren heeft Annelies zich in het bijzonder beziggehouden met reorganisaties in de zorg.

Lidmaatschappen en rechtsgebieden

Annelies is lid van de Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht Advocaten.

Annelies staat met Arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarmee is zij verplicht elk jaar in ieder geval tien Arbeidsrechtelijke opleidingspunten te halen om zo zijn kennis op peil te houden.

Dit is wat klanten zeggen over Annelies

Daniël uit Groningen
”Haar betrokkenheid maakt diepe indruk, voor ons gevoel heeft ze veel meer gedaan dan wat ze had hoeven doen.”

Anoniem uit Utrecht
”Zakelijk met oog voor de emotionele kant. Steeds goed afgestemd op mijn belangen en wensen.”

Rob uit Roden
”Annelies heeft me goed geholpen en begeleid. Ze was betrokken en heeft zich energiek hard gemaakt voor mijn zaak.”

Artikelen van Annelies Baas

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon