Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Erwin Zondervan

Arbeidsrecht gaat over conflict op het werk, ziekte, reorganisatie of andere vervelende situaties. En dat doet iets met mensen. Er is verdriet, onbegrip, en vaak ook veel boosheid. Of je nou leidinggevende bent, HR adviseur of werknemer, iedereen ligt er ’s nachts wakker van. Precies daarom is het zo belangrijk om zon periode goed op te lossen en af sluiten. Voor alle partijen. Dat is waar ik goed in ben en het zo leuk vind.

Verwachtingen
Vanaf het eerste moment is alle aandacht gericht op wat er aan de hand is en wat dat met je doet. Samen bepalen we de strategie en de volgende stappen. Ook belangrijk: het gaat er om wat jij wilt, dus daar gaat het gesprek over. En over de verwachtingen daarin. Ook als dat slecht nieuws is. Altijd een eerlijk en verstandig advies, daar heb je wat aan. 

Arbeidsrecht in de Zorg
Bij Hanze advocaat weten we alles over Arbeidsrecht in de Zorg. Wij kennen de branche als geen ander. Daardoor kunnen we Zorgorgansaties goed helpen. Ik heb ook nog het voordeel dat mijn vrouw in de Zorg werkt. Via haar hoor ik heel veel over wat er op de werkvloer speelt. 

25 jaar ervaring
Al meer dan 25 jaar ben houd ik me bezig met Arbeidsrecht, het leukste rechtsgebied wat er bestaat. Ik verdiep me er continue in. Door veel te lezen over uitspraken en nieuwe wetgeving. Maar ook door te sparren met collega’s van kantoor, of collega’s daarbuiten. Zo weet ik wat er speelt en blijf ik up-to-date.

Hanze advocaat, een mooi kantoor

Het mooie van ons kantoor is dat niemand gelijk, maar iedereen gelijkwaardig is. Waar je dat aan merkt? Besluiten worden sámen genomen. Daardoor is iedereen heel betrokken. En dat merken onze klanten. 

Nog iets waaraan je merkt dat iedereen bij Hanze advocaat even waardevol is: wanneer je hier solliciteert, dan praat je niet alleen met de eigenaren. Je spreekt met verschillende medewerkers. Want met hén moet je straks immers samenwerken. Zo bouw je samen aan het team. 

Erwin woont in Friesland en is getrouwd met Irene. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar het theater, squash of tennisbaan.

Lidmaatschappen en rechtsgebieden

Erwin is lid van de Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht Advocaten (VNAA).

Erwin staat met Arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarmee is hij verplicht elk jaar in ieder geval tien Arbeidsrechtelijke opleidingspunten te halen om zo zijn kennis op peil te houden.

Artikelen van Erwin Zondervan

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon