'Arbeidsrecht gaat echt ergens over, het gaat over mensen'

Ilona Bennink

Het is best moeilijk om aan te geven wat mijn werk precies inhoudt. Mijn functie is zo divers dat ik het niet in een paar zinnen kan beschrijven, en dat is nou juist wat ik zo leuk vind: de afwisseling. Aan het begin van de werkdag kan ik niet voorspellen wat ik aan het einde van de dag allemaal gedaan zal hebben.

Rustig en in controle

ilona bennink

"De reden dat ik voor Hanze advocaat heb gekozen is de specialisatie in het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht gaat echt ergens over. Het gaat over mensen en iedereen heeft ermee te maken. Het is ontzettend dankbaar werk om mensen in een emotioneel moeilijke tijd te mogen helpen."

Ilona Bennink werkt sinds 2014 bij Hanze advocaat en is begonnen als stagiaire. Inmiddels heeft ze haar rechtenstudie afgerond en werkt ze als juridisch medewerker en ondersteunt ze de advocaten. Daarnaast is ze het eerste aanspreekpunt voor klanten en voor alle mogelijke vragen die via de website bij Hanze advocaat binnenkomen. Ook wikkelt ze de loonvorderingen af die via Hanze Juristen binnenkomen.

Artikelen van Ilona

Ilona schrijft regelmatig artikelen voor de website, waaronder over uitspraken van de rechter. Dit zijn haar meest recente artikelen:

 In contact komen met Ilona

Je kan Ilona bereiken door te bellen met 038 820 02 15 of een mail te sturen naar bennink@hanzeadvocaat.nl

De persoonlijke wijze van ondersteuning vond ik erg prettig

Heb je een vraag aan Ilona?

Bel ons gerust als je nog vragen hebt. Als je het formulier invult dan krijg je zo spoedig mogelijk van ons een antwoord.