"Een tevreden klant die weer verder kan: daar doe ik het voor."

Roelien Klaver

roelien klaver

"Passie, dat is wat ik heb voor het arbeidsrecht. Mijn enthousiasme en gedrevenheid kan ik volledig kwijt in mijn vak. Zoeken naar creatieve oplossingen, onderhandelen, het treffen van regelingen. En als het nodig is, dan bepleit ik graag de zaak voor de rechter.
Ik zet me volledig in om voor de klant het maximale eruit te halen en het liefst nog meer dan waar de klant op had gehoopt.
Mijn kracht is dat ik toegankelijk en persoonlijk betrokken ben, klanten moeten zich op hun gemak voelen. Ik ben duidelijk, direct en maak het niet moeilijker dan het al is. Een tevreden klant die weer verder kan: daar doe ik het voor."

Cum laude geslaagd en heel sportief

Roelien Klaver heeft in Groningen rechten gestudeerd. Na haar studie heeft ze eerst een aantal jaren als arbeidsrechtadvocaat bij een advocatenkantoor in Assen gewerkt. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar Hanze advocaat. Roelien woont in Meppel en werkt vooral vanuit de Zwolse locatie van Hanze advocaat.

Roelien staat veel zorgorganisaties met raad en daad terzijde. Daarnaast geeft zeer regelmatig lezingen over actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen en verzorgt ze cursusdagen arbeidsrecht voor P&O medewerkers in de zorg. In juni 2016 is ze Cum Laude geslaagd voor een postdoctorale opleiding Arbeidsrecht (Grotius Opleiding).

Roelien doet aan hardlopen, wielrennen en gaat regelmatig naar de sportschool. En in de winter schaatst ze - vooral in het prachtige gebied rondom Giethoorn (Weerribben & Wieden) - toertochten.

Artikelen van Roelien Klaver

Roelien heeft in de afgelopen jaren vele artikelen geschreven over actuele onderwerpen in het arbeidsrecht. Dit zijn haar meest recente artikelen:

In contact komen met Roelien?

Roelien is bereikbaar op telefoonnummer 038 820 02 49 of via e-mailadres klaver@hanzeadvocaat.nl

Wat zeggen klanten over Roelien

  • "Oprecht, betrokken, duidelijk in advies, correcte weergave van voors en tegens. Kortom: uitermate tevreden" Kasper - Utrecht 
  • "Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren en er zijn goede resultaten behaald" Ans - Raalte 
  • "Heldere informatie, prettig contact, goed advies en ondersteuning" Dianne - Vilsteren
Erg snel geschakeld, goed op de hoogte en uitstekende aanpak

Heb je een vraag aan Roelien?

Bel ons gerust als je nog vragen hebt. Als je het formulier invult dan krijg je zo spoedig mogelijk van ons een antwoord.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.