"Praktisch, zorgvuldig & toegankelijk"

William Seijbel

Elke organisatie drijft op de inzet van haar medewerkers. Voor deze medewerkers zijn de baan en het inkomen van grote invloed op hun privéleven. De verhouding tussen werkgevers en werknemers moet daarom goed geregeld zijn. Voor beide partijen. Als daar iets tussen komt, is het zaak dat zo snel en praktisch mogelijk op te lossen. Ongeacht of het gaat om bedrijfseconomische veranderingen, disfunctioneren, botsende karakters op de werkvloer of medezeggenschapsvraagstukken.

Eerst een goed gesprek

william seijbel

"Vaak biedt een goed gesprek al een uitkomst, soms moet de rechter worden ingeschakeld. Zodat beide partijen verder kunnen, mét of zonder elkaar. Maar hoe dan ook, met goede afspraken. Daar zet ik mij elke dag voor 300% voor in. Met een goede kennis van de wet- en regelgeving, maar oplossingen gaan verder dan de juridische werkelijkheid."

William werkt sinds 2010 als advocaat. Daarvoor heeft hij onder meer bij het Gerechtshof in Leeuwarden gewerkt. Voordat hij bij Hanze advocaat aan de slag ging, werkte William op de sectie arbeidsrecht van een groot advocatenkantoor in Arnhem. Naast zijn rechtenstudie, de opleiding tot advocaat, heeft hij ook nog een specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius Academie) gevolgd en succesvol afgerond. In zijn vrije tijd is hij een fanatiek sporter, met name op de tennisbaan.

William schrijft regelmatig nieuwsartikelen met tips over arbeidsrechtelijke situaties en over recente ontwikkelingen binnen Hanze advocaat:

 1. De arbeidsovereenkomst en de ontbindende voorwaarde, 7 tips
 2. Het concurrentiebeding, 7 tips
 3. 8 tips om schade de verhalen als je werknemer uitvalt door een ongeval
 4. Hanze advocaat bestaat 10 jaar
 5. 6 tips over doorbetaling onregelmatigheidstoeslag over vakantiedagen
 6. De Hanze Adviesraad, spiegel, klankbord en ambassadeur
 7. 5 tips bij een doorstart na een faillissement van je werkgever
 8. 8 tips bij de overname van het bedrijf waar je werkt
 9. Hanze advocaat timmert aan de weg

In contact komen met William?

Je kan William bereiken door te bellen met 038 820 02 15 of door een e-mail te sturen naar seijbel@hanzeadvocaat.nl

Wat zeggen klanten over William

 • "Duidelijke uitleg. William heeft verstand van zaken en komt betrouwbaar over. Hij nam echt te tijd om mij m'n verhaal te laten doen" Manuel - Groningen 
 • "Deskundig op het gebied van arbeidsrecht" Frank - Emmeloord
 • "Correct, professioneel, vriendelijk en adequaat geholpen" Rutger - Enschede
Zeer adequate, professionele, maar toch een persoonlijke afhandeling van mijn zaak

Heb je een vraag aan William?

Bel ons gerust als je nog vragen hebt. Als je het formulier invult dan krijg je zo spoedig mogelijk van ons een antwoord.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.