Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Gebruik het aanbod voor 1 uur gratis advies!

Loop je als werkgever of P&O’er tegen zaken aan waar je zelf niet mee uit de voeten kunt? Dan heb je behoefte aan gedegen advies over je positie en de te volgen strategie. Hanze advocaat geeft je advies en begeleiding bij arbeidsrecht en ontslag

Voucher voor één uur arbeidsrechtelijk advies – Ben je nog geen klant bij Hanze advocaat? Probeer ons dan gewoon eens een keer uit. We geven 1 uur gratis advies over alles wat te maken heeft met arbeidsrecht of ontslag. Gratis en voor niets. En je hoeft er de deur niet voor uit, want we kunnen de afspraak houden via Teams of Zoom. Dat praat net zo makkelijk. Dus heb je een lastig dossier, een niet functionerende werknemer of zit je verstrikt in lastige wetgeving? Bel dan vandaag nog om een afspraak in te plannen.

Waarom Hanze advocaat? Omdat wij ons alleen op arbeidsrecht in de zorg richten. Daarin hebben we een schat aan ervaring. We durven zelfs hardop te zeggen: méér dan anderen. Bovendien werken we snel en zonder fratsen. Onze cliënten, van hele kleine zorgboerderijen tot hele grote VVT instellingen of ziekenhuizen, waarderen dat enorm.

Arbeidsrecht, wat valt daar allemaal onder?

Het arbeidsrecht omvat alle regels tussen werkgevers en werknemers. Vaak wordt er een onderverdeling gemaakt met betrekking tot zaken die spelen bij de instroom (zoals arbeidsovereenkomsten, concurrentiebedingen, flexcontracten, oproepovereenkomsten, aanstellingskeuringen, handboeken). doorstroom (bijvoorbeeld problemen bij ziekte en re-integratie, demotie, aanpassen arbeidsvoorwaarden, Sociaal Plan, leaseovereenkomsten, cao vragen, problemen met zelfsturende teams, reorganisatie) en uitstroom van medewerkers (zoals ontslag, gerechtelijke procedures, UWV, vaststellingsovereenkomst).

 

Lees meer
hanze-advocaat-zoekt-oplossingen-voor-zorgspecifieke-problemen

Wilma Luchies van Zorggroep Oude en Nieuwe Land

"Met een hart voor zorg en de maatschappij past Hanze advocaat goed bij ons. En...

Lees verder

Wilma Luchies is manager bedrijfsvoering en P&O bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL), een organisatie die zich inzet voor zorg en welzijn van inwoners in de gemeenten Steenwijkerland, de Noordoostpolder en Urk. De organisatie zocht een advocatenkantoor dat past bij de maatschappelijke opgave waar ZONL voor staat. Dat hebben ze gevonden in Hanze advocaat. 

Dit doen we allemaal

Begeleiding en advisering bij:

 • Ontslagtrajecten
 • Ziekte en re-integratie
 • Social Media Protocol
 • Mediation
 • Promotie / demotie
 • Detacheringsovereenkomst
 • Zorgverlofregelingen
 • Leaseregelingen
 • Participatiewet
 • Verzuimmanagement
 • Toepassing cao-regels
 • Reorganiseren & sociaal plan

Hi, mijn naam is Frans. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op. Bel, stuur mij een bericht via WhatsApp of vul het contactformulier in en ik zal je zo snel mogelijk helpen!