We weten alles over arbeidsrecht en ontslag. En we werken vooral in de sector Zorg & Welzijn. Tal van zorginstellingen vertrouwen al op onze kennis en kunde. Of het nu een arbeidsrechtelijk advies betreft, de puntjes op de i bij een brief aan een medewerker, of een ontslagzaak, bij Hanze advocaat ben je aan het juiste adres.

 

Advies op alle niveaus

“We adviseren en begeleiden op operationeel en strategisch niveau. Het maken van keuzes én het uitvoeren daarvan.  De toepassing van nieuwe wetgeving (zoals Wet Normering Topinkomens, Wet werk en zekerheid, Wkkgz en Participatiewet) heeft gevolgen op alle niveaus binnen de organisatie.”

“Het opzetten en toepassen van zelfsturende teams,  verbetertrajecten en grensoverschrijdend gedrag. Er komen zoveel onderwerpen voorbij die typisch voor de zorg zijn. ”

Hoe blijf jij juridisch op de hoogte?

Juridische kennis is onontbeerlijk geworden voor een werkgever in de zorg. Er komt steeds meer wet- en regelgeving, die consequenties heeft voor de wijze waarop je met je medewerkers omgaat. Hanze advocaat geeft jaarlijks tientallen cursussen, workshops, masterclasses en (meerdaagse) leergangen aan P&O’ers in de zorg. Dit doen we via werkgeversorganisaties, maar ook inhouse. Heb je hiervoor belangstelling, neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon

Heb je een vraag?

Is iets niet duidelijk of kun je de gewenste informatie niet vinden? Stel dan hier je vraag.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon

Hanze advocaat vind
je op deze locaties

locaties