Hanze advocaat is partner van RegioPlus

Hanze advocaat werkt nauw samen met vier regionale werkgeversorganisaties: WGV Zorg & Welzijn (Overijssel), ZorgpleinNoord (Groningen & Drenthe), VenturaPlus (Friesland) en WZW (Gelderland). Deze organisaties zijn onderdeel van RegioPlus, een landelijk dekkend samenwerkingsverband van 17 regionale arbeidsmarktorganisaties voor Zorg & Welzijn. 

ellen peterson

Gratis Helpdesk & Kortingsregeling

"Via onze juridische helpdesk beantwoorden we dagelijks vragen van P&O'ers uit de zorg. Het is een stukje dienstverlening die we graag aan de leden van Regioplus leveren. En we blijven zelf op die manier goed op de hoogte van wat er leeft in de zorg.

Als lid van de deelnemende organisaties kun je bovendien gebruikmaken van een exclusieve kortingsregeling. Dit bespaart onze klanten jaarlijks een forse bedrag op juridische kosten."

Juridische scholing is een must

Jaarlijks geven we tientallen cursussen, workshops, masterclasses en proeverijen aan P&O'ers in de zorg. Daarnaast organiseren we elk jaar voor de werkgeversorganisaties een Leergang Arbeidsrecht van drie dagen. Elk jaar wordt de leergang opnieuw ingevuld met modules over nieuwe wetgeving, rechtspraak & actualiteiten. Op al deze manieren dragen we bij aan het up-to-date houden van de arbeidsrechtelijke kennis bij de aangesloten organisaties.

Waarmee mogen we je helpen?

Wij staan elke werkdag van 8:30 tot 21:00 uur voor je klaar.
Bel ons direct of plan online een afspraak in.

ZorgpleinNoord

Hét werkgeversverband van Noord Nederland met 175 organisaties.

Lees meer

WGV Zorg & Welzijn

Dé werkgeversvereniging van Oost Nederland goed voor 90.000 fte.

Lees meer

VenturaPlus

Het platform en netwerkorganisatie voor Zorg & Welzijn en beroepsonderwijs.

Lees meer

Gratis Juridische Helpdesk

Is jouw organisatie aangesloten bij WGV Zorg & Welzijn, ZorgpleinNoord of VenturaPlus? Dan kun je gebruikmaken van de gratis Juridische Helpdesk.  Je kunt elke dag bellen met arbeidsrechtelijke vragen. Onze advocaten zitten klaar om met je mee te denken en verder te helpen.

Bel: 085 - 016 05 60

Heb je een vraag?

Bel ons gerust als je nog vragen hebt. Als je het formulier invult dan krijg je zo spoedig mogelijk van ons een antwoord.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.