Hanze advocaat werkt nauw samen met vier regionale werkgeversorganisaties: WGV Zorg & Welzijn (Overijssel), ZorgpleinNoord (Groningen & Drenthe), VenturaPlus (Friesland) en WZW (Gelderland). Deze organisaties zijn onderdeel van RegioPlus, een landelijk dekkend samenwerkingsverband van 17 regionale arbeidsmarktorganisaties voor Zorg & Welzijn.

 

Gratis Helpdesk & Kortingsregeling

“Via onze juridische helpdesk beantwoorden we dagelijks vragen van P&O’ers uit de zorg. Het is een stukje dienstverlening die we graag aan de leden van Regioplus leveren. En we blijven zelf op die manier goed op de hoogte van wat er leeft in de zorg.

Als lid van de deelnemende organisaties kun je bovendien gebruikmaken van een exclusieve kortingsregeling. Dit bespaart onze klanten jaarlijks een forse bedrag op juridische kosten.”

Juridische scholing is een must

Jaarlijks geven we tientallen cursussen, workshops, masterclasses en proeverijen aan P&O’ers in de zorg. Daarnaast organiseren we elk jaar voor de werkgeversorganisaties een Leergang Arbeidsrecht van drie dagen. Elk jaar wordt de leergang opnieuw ingevuld met modules over nieuwe wetgeving, rechtspraak & actualiteiten. Op al deze manieren dragen we bij aan het up-to-date houden van de arbeidsrechtelijke kennis bij de aangesloten organisaties.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon

Heb je een vraag?

Is iets niet duidelijk of kun je de gewenste informatie niet vinden? Stel dan hier je vraag.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon

Hanze advocaat vind
je op deze locaties

locaties