Samenwerking met WZW, WGV Zorg en Welzijn, ZorgpleinNoord en Zowelwerk

Hanze advocaat werkt nauw samen met vier regionale werkgeversorganisaties in de zorg: WGV Zorg & Welzijn (Overijssel), ZorgpleinNoord (Groningen, Friesland & Drenthe), ZowelWerk (Flevoland) en WZW (Gelderland). Deze organisaties zijn onderdeel van RegioPlus, een landelijk dekkend samenwerkingsverband van 14 regionale arbeidsmarktorganisaties voor Zorg & Welzijn.

De samenwerking ziet op het delen van informatie via een – voor leden – gratis helpdesk, webinars, workshops, masterclasses en opleiding arbeidsrecht. Daarnaast geeft het lidmaatschap bij één van de deelnemende organisaties een korting van 15% op het uurtarief van Hanze advocaat.

 

Lees meer
wendy-penning-wzw

Wendy van WZW over Hanze advocaat

"Hanze weet precies hoe het arbeidsrecht goed toegepast kan worden bij zorg- en welzijnsorganisaties. Door...

Lees verder

 

Voordelen: Gratis Helpdesk & 10% korting op het uurtarief

“Via onze juridische helpdesk beantwoorden we dagelijks vragen van P&O’ers uit de zorg. Het gaat om honderden vragen per jaar. We leveren deze dienstverlening graag aan de leden van de deelnemende werkgeversorganisaties. En we blijven zelf op die manier goed op de hoogte van wat er leeft in de zorg.

Als lid van de deelnemende organisaties kun je bovendien gebruikmaken van een exclusieve kortingsregeling van 10% op het uurtarief. Dit bespaart onze klanten jaarlijks een forse bedrag op hun juridische kosten.”

Juridische scholing aan bestuurders, HR-managers en HR-adviseurs

Jaarlijks geven we tientallen cursussen, workshops, masterclasses en proeverijen aan P&O’ers in de zorg. Daarnaast organiseren we elk jaar voor de werkgeversorganisaties een Leergang Arbeidsrecht van drie dagen. Elk jaar wordt de leergang ingevuld met modules over instroom, doorstroom en uitstroom. De masterclasses worden jaarlijks opnieuw ingevuld met nieuwe wetgeving, rechtspraak & actualiteiten. Op deze manier dragen we bij aan het up-to-date houden van de arbeidsrechtelijke kennis bij de aangesloten organisaties.

Ben je lid van één van de deelnemende werkgeversorganisaties? Maak dan gebruik van de voordelen!

Heb je een vraag of je ook gebruik kunt maken van de voordelen?

Is iets niet duidelijk of kun je de gewenste informatie niet vinden? Stel dan hier je vraag.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon

Hanze advocaat vind
je op deze locaties

locaties