Samenwerking met WZW, WGV Zorg en Welzijn, ZorgpleinNoord en Zowelwerk

Hanze advocaat werkt nauw samen met vier regionale werkgeversorganisaties in de zorg: WGV Zorg & Welzijn (Overijssel), ZorgpleinNoord (Groningen, Friesland & Drenthe), ZowelWerk (Flevoland) en WZW (Gelderland). Deze organisaties zijn onderdeel van RegioPlus, een landelijk dekkend samenwerkingsverband van 14 regionale arbeidsmarktorganisaties voor Zorg & Welzijn.

De samenwerking ziet op het delen van informatie via een – voor leden – gratis helpdesk, webinars, workshops, masterclasses en opleiding arbeidsrecht. Daarnaast geeft het lidmaatschap bij één van de deelnemende organisaties een korting van 10% op het uurtarief van Hanze advocaat.

 

Lees meer
wendy-penning-wzw

Wendy van WZW over Hanze advocaat

"Hanze weet precies hoe het arbeidsrecht goed toegepast kan worden bij zorg- en welzijnsorganisaties. Door...

Lees verder

Wendy: “Veel van onze leden zijn HR-adviseurs of managers, dat is afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Hoewel ze stuk voor stuk genoeg geleerd hebben over het arbeidsrecht, merk je dat ze heel positief zijn over de samenwerking met Hanze advocaat

Voordelen: Gratis Helpdesk & 10% korting op het uurtarief

“Via onze juridische helpdesk beantwoorden we dagelijks vragen van P&O’ers uit de zorg. Het gaat om honderden vragen per jaar. We leveren deze dienstverlening graag aan de leden van ZorgpleinNoord, WGV zorg en Welzijn, WZW en ZowelWerk. En we blijven zelf op die manier goed op de hoogte van wat er leeft in de zorg.

Je kunt de Helpdesk jaarlijks 10 keer bellen met alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, min/max contracten en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie kun je hier stellen. De zorgadvocaten van de helpdesk helpen je graag. Je hebt per gesprek recht op 15-20 minuten gratis advies via de helpdesk. De juridische helpdesk is bereikbaar via 085 – 01 60 560.

Als lid van de deelnemende organisaties kun je bovendien gebruikmaken van een exclusieve kortingsregeling van 10% op het uurtarief. Dit bespaart onze klanten jaarlijks een fors bedrag op hun juridische kosten.”

Juridische scholing aan bestuurders, HR-managers en HR-adviseurs

Jaarlijks geeft Hanze advocaat tientallen cursussen, workshops, masterclasses en proeverijen aan P&O’ers in de zorg. Daarnaast organiseren we elk jaar voor de werkgeversorganisaties een Leergang Arbeidsrecht van drie dagen. Elk jaar wordt de leergang ingevuld met modules over instroom, doorstroom en uitstroom. De masterclasses worden jaarlijks opnieuw ingevuld met nieuwe wetgeving, rechtspraak & actualiteiten. Op deze manier dragen we bij aan het up-to-date houden van de arbeidsrechtelijke kennis bij de aangesloten organisaties.

Ben je lid van één van de deelnemende werkgeversorganisaties? Maak dan gebruik van de voordelen!

Hi, mijn naam is Frans. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op. Bel, stuur mij een bericht via WhatsApp of vul het contactformulier in.