Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Heb je onverwachts te horen gekregen dat je ontslagen wordt of ben je misschien zelf van plan om ontslag te nemen? Dan wil je er gewis niet alleen voor staan. Er zullen vast en zeker een aantal vragen omtrent het ontslagproces zijn waarop jij het antwoord niet weet. Daarnaast betekent een ontslagtraject vaak een hoop stress, spanning en onzekerheid. Een ervaren arbeidsrecht advocaat Arnhem kan je gedurende het ontslagtraject adviseren en begeleiden om het ontslag in goede banen te laten verlopen.

 

Wat doet een advocaat Arnhem?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een ontslag niet zomaar tot stand kan komen en iemand je niet onterecht mag ontslaan. Er zijn een hoop regels en voorwaarden aan een ontslag verbonden zijdens de werkgever. Zo moet er bijvoorbeeld een grondige reden aan het ontslag verbonden zijn die bovendien onderbouwd moet zijn. Wanneer dit niet het geval is dan kan het ontslag door een rechter afgewezen worden. Laat je in het geval van een ontslagtraject daarom goed adviseren door een ervaren arbeidsrecht advocaat Arnhem, zoals Hanze Advocaat. Wij helpen je dat jouw belangen worden behartigd en het proces eerlijk verloopt. Daarnaast geven we advies over alles wat te maken heeft met arbeidsrecht en ontslag. Neem contact op met een arbeidsrecht advocaat Arnhem die antwoord kan geven op al jouw vragen.

Ontslag met een vaststellingsovereenkomst

Mocht een wederzijds goedvinden van het ontslag tot stand kunnen komen, dan kan Hanze Advocaat jou helpen om samen met jouw werkgever een vaststellingsovereenkomst op te stellen. Hierin worden de afspraken van het ontslag schriftelijk vastgehouden. De voorwaarde van een vaststellingsovereenkomst is dat de belangen van beide partijen worden behartigd. In het geval van de werknemer zal dat een WW-vriendelijke overeenkomst zijn en of de werkgever een ontslagvergoeding moet betalen. De werkgever wil uiteraard dat er afspraken over concurrentiebeding in worden opgenomen en dat de bedrijfseigendommen weer worden ingeleverd. Verder staat in de vaststellingsovereenkomst de einddatum van de werkzaamheden en of deze vroegtijdig zullen worden beëindigd.

Schakel de hulp van Hanze advocaat Arnhem in

Wil je het maximale resultaat uit jouw situatie halen? Neem dan contact op met een arbeidsrecht advocaat Arnhem zoals Hanze Advocaat. Wij beschikken over een breed netwerk van specialisten op het gebied van arbeidsrecht zoals sociaal zekerheidsrecht, loopbaanbegeleiding, conflictbemiddeling en mediation, HR-diensten, pensioenrecht en meer. Hanze Advocaat heeft al meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht en heeft sinds 2006 al duizenden ontslagtrajecten begeleidt en ervoor gezorgd dat 95% van deze processen zonder juridische procedure bij de rechter geregeld zijn.

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail om jouw situatie te bespreken en te overleggen wat Hanze Advocaat Arnhem voor jou kan betekenen. Wil je liever een persoonlijke afspraak inplannen, dan ben je natuurlijk altijd welkom in ons kantoor in Arnhem. Hanze Advocaat is dé arbeidsrecht advocaat in en rondom Arnhem.

Vragen

Wil je graag nog meer te weten komen over de hulp die wij je kunnen bieden op het gebied van arbeidsrecht? Neem dan gerust contact op met de arbeidsrecht advocaat Arnhem. Één van onze specialisten staat je graag te woord om je verder te helpen. Aarzel dus niet om al je vragen aan ons te stellen.

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!