Hanze advocaat heeft een eigen visie op de advocatuur. Denken in oplossingen en belangen, in plaats van problemen en standpunten. We focussen ons volledig op het arbeidsrecht en behandelen alleen zaken die daarmee te maken hebben. Daarbij werken we vooral op basis van vaste prijsafspraken. Bij Hanze advocaat werken arbeidsrechtspecialisten die gepokt en gemazeld zijn in het vak. Mensen die een daadkrachtige en oplossingsgerichte stijl van werken hebben. Dit betekent meer duidelijkheid voor de klant en snellere resultaten.

Onze klanten zijn met name grotere werkgevers en hoger opgeleide werknemers. De opdrachten variëren daarbij van het oplossen van arbeidsgeschillen tot reorganisaties. En van advies en ondersteuning op het gebied van P&O tot overleg met vakbonden en OR.

Advocaat Arbeidsrecht Groningen

(minimaal 32 uur per week)

Voor onze locatie in Groningen zijn we op zoek naar een nieuwe collega. De ideale kandidaat heeft tenminste vijf jaar aantoonbare ervaring in het arbeidsrecht en vindt het een uitdaging om klanten op alle aspecten daarvan bij te staan. Ervaring of affiniteit met onderwijsrecht en/of ambtenarenrecht is een grote pre.

Spreekt de visie van Hanze advocaat je aan? En ben jij een kei in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en/of onderwijsrecht? Stuur dan een (korte) brief met cv naar landstra@hanzeadvocaat.nl. We laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon

Heb je een vraag?

Is iets niet duidelijk of kun je de gewenste informatie niet vinden? Stel dan hier je vraag.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon

Hanze advocaat vind
je op deze locaties

locaties