Waarom kiezen voor een Hanze advocaat?

In essentie wil iedereen zo snel mogelijk en onder de beste voorwaarden van ‘het gedoe’ af. Het liefst zonder juridische procedures. Dat geldt zeker bij arbeidsconflicten en ontslagzaken. We moeten de eerste klant nog tegenkomen die voor de lol gaat procederen. Met dat gegeven gaan we samen aan de slag om tot een passende oplossing te komen.

Meer dan 15 jaar kennis en ervaring, opgebouwd in duizenden dossiers

Hanze advocaat bestaat sinds 2006 en heeft sindsdien duizenden organisaties en werknemers bijgestaan. In al die dossiers is onze aandacht altijd gericht geweest om voor jou het maximale resultaat te behalen. En dit – voor zover mogelijk – met behoud van de relatie. In 95% van de gevallen lukt dat zonder een juridische procedure bij de rechter. Maar om tot een faire deal te komen, heb je twee partijen nodig. Soms zit een gezamenlijke regeling er gewoonweg niet in en dan is de gang naar de rechter noodzakelijk.

Landelijke dekking door meerdere vestigingen

Hanze advocaat heeft vestigingen in Groningen en Zwolle en spreekuurlocaties in Amsterdam, Arnhem, Deventer, Leeuwarden en Utrecht. Daarmee is er altijd een Hanze advocaat in de buurt. En we zijn online altijd binnen handbereik. Neem gerust contact op voor een (digitale) kennismaking en om te overleggen wat we voor je kunnen doen.

Maak gebruik van ons netwerk

Hanze advocaat beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten op het gebied van mens & arbeid, arbeidsdeskundig advies, sociaal zekerheidsrecht, loopbaanbegeleiding, vertrouwenswerk, conflictbemiddeling & mediation, HR-diensten, letselschade, pensioen(recht), verzuimmanagement, verbetercoaching en zorg & re-integratie. Stuk voor stuk organisaties waar wij ook zelf gebruik van maken en waarmee wij uitstekende ervaringen hebben.

Lees meer
handtekening-overeenkomst-hanze-advocaat

Ontslag? Teken niet zomaar bij het kruisje

Op een werknemer wordt veel druk uitgeoefend om voor ontslag te tekenen, soms zelfs door...

Lees verder

 

Lees meer
hanze-advocaat-zoekt-oplossingen-voor-zorgspecifieke-problemen

Wilma Luchies van Zorggroep Oude en Nieuwe Land

"Met een hart voor zorg en de maatschappij past Hanze advocaat goed bij ons. En...

Lees verder

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen?

Is iets niet duidelijk of kun je de gewenste informatie niet vinden? Stel dan hier je vraag.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon

Hanze advocaat vind
je op deze locaties

locaties