Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

We hebben ons best gedaan om de teksten en afbeeldingen van deze website zo goed en compleet mogelijk te maken. Mocht je desondanks tips of suggesties hebben, dan horen we dat graag.

Daar waar anderen auteursrechtelijke bescherming claimen, vinden wij juist dat zoveel mogelijk mensen van de informatie gebruik zouden moeten maken. Voel je dan ook vrij om de informatie te gebruiken voor eigen doeleinden, maar geef daarbij aan dat je de informatie van Hanze advocaat hebt.

Volledigheidshalve wijzen we je er op dat daar waar in de teksten alleen de mannelijke vorm voor werkgever en werknemer wordt gebruikt, natuurlijk ook een vrouwelijke werkgever of werknemer kan worden bedoeld.

We doen ons uiterste best om de site zo up-to-date als mogelijk te houden. Toch dien je je zich te realiseren dat zowel regelgeving als rechtspraak continu in beweging is. Als gevolg daarvan kan het voorkomen dat de informatie niet (meer) volledig en/of juist is. We verzoeken je daar uitdrukkelijk rekening mee te houden en ons bij twijfel te bellen voor overleg. Onze verzekeraar verplicht ons om de aansprakelijkheid voor de gevolgen van (het gebruik van) eventuele onjuiste of onvolledige informatie af te wijzen, dus hierbij.

Hallo ik ben William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!