icoon
_dsf9098

1. Heb je een vraag?

Een vraag of weten of je een zaak hebt? Bel 085-2733586 en Anneleen of Ilona verbindt je door met een advocaat die je geheel vrijblijvend verder helpt.

icoon
_dsf4455

2. Afspraak maken

Na het telefoongesprek weet je of je wel of niet een zaak hebt. Ook heb je dan een overzicht van de kosten én opbrengsten. Het is aan jou of je een afspraak wilt inplannen.

icoon
_dsf4640

3. Strategie bepalen

Tijdens de afspraak bespreken we wat er precies allemaal gebeurd is. Alle relevante feiten zijn van belang. Daarna bepalen we samen de strategie en het gewenste eindresultaat.

icoon
_dsf2758

4. Work in progress

Heldere afspraken? Tijd voor actie! We nemen contact op met de andere partij om te bekijken of er een gezamenlijke oplossing mogelijk is. Lukt dat niet, dan komt de rechter er aan te pas.

icoon
_dsf9253

5. Overeenkomst of uitspraak

Elk dossier komt tot een einde. Ook het jouwe. Gemiddeld kost dat 4 tot 6 weken. In 90% komen we tot een regeling. In de resterende 10% moet er geprocedeerd worden. De uitkomst komt zwart op wit te staan: of in een vaststellingsovereenkomst of in een uitspraak van de rechter.

icoon
_dsf3797

6. Afronding

Ter afronding evalueren we de zaak en de uitkomst met elkaar. Daarnaast krijg je natuurlijk je originele documenten terug. Tot slot wensen we je het allerbeste voor de toekomst.