Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Werkgevers Helpdesk   085 - 01 60 560
Bel: 085 - 01 60 560

Gratis Juridische Helpdesk voor leden van XpertHR Zorg, WGV zorg en welzijn, ZorgpleinNoord, WZW, Utrechtzorg en Flever

Hanze advocaat werkt nauw samen met vier regionale werkgeversorganisaties in de zorg: WGV zorg en welzijn, ZorgpleinNoord, Flever, Utrechtzorg en WZW. Deze organisaties zijn onderdeel van RegioPlus, een landelijk samenwerkingsverband van 12 regionale arbeidsmarktorganisaties voor Zorg & Welzijn.

Daarnaast is Hanze advocaat partner van XpertHR, waarmee samen het platform XpertHR Zorg is opgezet.

Gratis Juridische Helpdesk voor arbeidsrechtelijk advies: 085 – 01 60 560

Als onderdeel van de samenwerking kun je gratis bellen met de Juridische Helpdesk over alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, min/max contracten en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie kun je hier stellen. De zorgadvocaten van de helpdesk helpen je graag. Je hebt per gesprek recht op 15-20 minuten gratis advies via de helpdesk. De juridische helpdesk is elke dag van 8.30 tot 18 uur bereikbaar via 085 – 01 60 560.

We beantwoorden op de helpdesk dagelijks vragen van P&O’ers uit de zorg. Jaarlijks gaat het om meer dan 1.000 vragen. Zeker in Corona tijd konden we onze toegevoegde waarde bewijzen bij alle arbeidsrechtelijke vragen rondom mondkapjesplicht, werkgeversaansprakelijkheid bij gebrek aan beschermingsmiddelen, corona toegangsbewijzen, corona-ontkenners etc.  We leveren deze dienstverlening graag aan de leden van ZorgpleinNoord, WGV zorg en welzijn, WZW, Flever en XpertHR Zorg. En we blijven zelf op die manier goed op de hoogte van wat er leeft in de zorg.

Vragen over Arbeidsrecht in de Zorg en aangesloten bij XpertHR Zorg, WGV zorg en welzijn, ZorgpleinNoord, Utrechtzorg, Flever of WZW? Bel dan naar de Gratis Juridische Helpdesk: 085 – 01 60 560.

Terug naar Arbeidsrecht in de Zorg

Hallo ik ben Mariska . Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!