Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Woon of werk jij in de omgeving van Leeuwarden? En zoek jij een advocaat in Leeuwarden die verstand heeft van arbeidsrecht en ontslag? Dan kom je uit bij Hanze advocaat Leeuwarden. Bij ons advocatenkantoor krijg je altijd een expert die verstand heeft van jouw zaken en zich volledig inzet om jouw belangen te behartigen. Bel ons geheel vrijblijvend, zodat we je antwoord kunnen geven op al je vragen. Bovendien hebben we bij ons advocatenkantoor in Leeuwarden een spreekuur locatie, zodat we – als dat nodig is – ook een afspraak kunnen inplannen.

 

Hanze advocaat Leeuwarden voor het beste resultaat

Elke zaak moet meer opbrengen dan dat het kost. Als we denken dat dit in jouw geval niet zo is, dan hoor je dat van ons. Vervolgens is aan jou de keus of je er werk van wilt maken en of wij voor je aan de slag mogen gaan. Overigens worden de gemaakte kosten altijd in de onderhandelingen meegenomen. Vaak worden die kosten door je werkgever vergoed.

Vertrouwen in een goede afloop

Waarschijnlijk had je nooit verwacht in een arbeidsconflict terecht te komen. Toch gebeurt het vaker dan je denkt. Het kan zijn dat een arbeidsconflict ontstaat met je leidinggevende. Bijvoorbeeld omdat je het niet eens bent met kritiek op jouw functioneren. Maar het kan net goed gebeuren dat het arbeidsconflict ontstaat tussen jou en een collega. Halen ze ineens geen koffie meer? Negeren ze je tijdens een werkoverleg? Het lijken kleine dingen, maar bij elkaar opgeteld kan het al snel tot een onherstelbare breuk leiden.

Een arbeidsconflict of zelfs dreigend ontslag is ontzettend vervelend. Wij vinden het belangrijk dat je na het eerste gesprek vertrouwen hebt in een goede afloop en misschien zelfs al een concrete oplossing ziet. Daar is het eerste gesprek dan ook voor bedoelt: hoe kunnen we jou het beste helpen en wat zijn de eerste concrete stappen.

 

Over Leeuwarden

Leeuwarden, de hoofdstad van de provincie Friesland, telt bijna 100.000 inwoners. De stad is een van de oudste steden van Nederland en heeft daardoor een lange en bewogen geschiedenis. In 2018 is Leeuwarden één van de twee culturele hoofdsteden van Europa, samen met Valletta, de hoofdstad van Malta.

Hoewel officieel geen Hanzestad was handel voor Leeuwarden een belangrijke inkomstenbron en werd al vroegtijdig handel gedreven met Hanzesteden zoals Lübeck en andere Oostzeesteden. Leeuwarden ligt centraal in de provincie tussen de andere Friese stadskernen zoals Franeker, Dokkum, Sneek, Drachten, Heerenveen en Bolsward.

Onze advocaten in Leeuwarden houden spreekuren in ons kantoor aan de François HaverSchmidtwei. Kom gerust langs bij ons advocatenkantoor in Leeuwarden of maak vrijblijvend een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen.

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!