Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Hanze Regres Service

Heb je een medewerker die door een ongeval is uitgevallen en is het ongeval veroorzaakt door de schuld van een ander? Dat kun je als werkgever je schade verhalen. Dit heet: regresrecht of loonregres.

Wanneer kun je de kosten verhalen?

Zijn onderstaande drie voorwaarden aan de orde? Dan kun je met succes de schade verhalen.

  1. Er moet sprake zijn van een loondoorbetalingsverplichting voor jou als werkgever.
  2. De arbeidsongeschiktheid van je werknemer is het gevolg van een gebeurtenis waarvoor een ander aansprakelijk is.
  3. Het ongeval is korter dan 5 jaar geleden gebeurd.

Hanze Regres Service: vanaf 795,- (ex btw) 

Er zit nogal wat tijd in het verhalen van de kosten bij de veroorzaker van het ongeval of diens verzekeraar. Tijd die je beter anders kunt besteden. Bovendien is het een juridisch traject met toeters en bellen. We helpen je daarom graag en zorgen ervoor dat de kosten door de aansprakelijke partij betaald worden.

Gedoe, administratieve lasten en kopzorgen voorkomen? Besteed de claim uit! Heb je geen zin of tijd om je met het verhalen van de kosten bezig te houden? Of kijk je er tegenop om met een verzekeraar in de weer te moeten? Maak dan gebruik van de regres service van Hanze advocaat. Je betaalt een vast bedrag van 795,- (ex btw). Daarvoor brengen wij de gemaakte onkosten en geleden schade in kaart en verhalen dit bij de verzekeraar. En extra fijn: meestal worden onze kosten door de verzekeraar ook vergoed. Meer weten? Neem dan contact met ons op en vraag naar Sanne Bijl om je regreszaak te kiezen

Te verhalen: loonkosten, re-integratiekosten en juridische kosten

De schade die je hebt als werkgever bij een arbeidsongeschikte werknemer blijft niet alleen bij de loonkosten. Van jou worden de nodige inspanningen verwacht om de zieke werknemer weer aan het werk te helpen. De kosten van deze maatregelen kun je ook verhalen. Denk aan de kosten van de arboarts, het re-integratiebureau of bij-/omscholing. Schakel je ons in om de kosten te verhalen? Dan kunnen zelfs deze kosten verhaald worden op de aansprakelijke partij.

Webinar Regresrecht

Binnen onze Hanze academy organiseren we regelmatig webinars en masterclasses over Regresrecht. Na het volgen van de masterclass weet je hoe regresrecht werkt, wanneer het van toepassing is en hoe je zo snel mogelijk de schade kan verhalen. Bekijk hier de data en het programma.

 

Hallo ik ben William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op. Bel, stuur mij een WhatsApp bericht of vul het contactformulier in en ik zal je zo snel mogelijk helpen!