Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Speciaal voor juristen in dienst bij (of werkzaam voor) zorginstellingen organiseren we een masterclass dat in het teken staat van actualiteiten arbeidsrecht. We zoomen in op de laatste wijzigingen in de wetgeving, maar staan ook stil bij de ontwikkelingen in de rechtspraak.

Resultaat

Na het volgen van deze masterclass ben je helemaal bij in wet- en regelgeving. Je kunt anticiperen op nieuwe wetgeving en ontwikkelingen in de rechtspraak en waar nodig kun je het beleid van de organisatie bijsturen.

Doelgroep

Deze masterclass is geschikt voor juristen die werkzaam zijn voor zorginstellingen.

Hanze Academy Unlimited vanaf 850,- per jaar

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier vind je meer informatie.

Liever Inhouse?

Deze masterclass organiseren we ook inhouse. We komen bij jou in de organisatie langs en spitsen de masterclass toe op jouw organisatie en de vragen die er leven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 085 27 33 586 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Interesse in deze masterclass?

Vul hier je gegevens in en je aanmelding wordt zo snel mogelijk bevestigd.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon