Zo ervaart Wendy de samenwerking tussen WZW en Hanze advocaat

Hanze advocaat werkt samen met verschillende werkgeversorganisaties in de zorg. Een van die partijen is de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn (WZW), werkzaam in Midden-, Zuid- en West-Gelderland (WZW). We spraken met Wendy Penning, met wie we al ruim 4 jaar samenwerken om masterclasses, kennisbijeenkomsten en trainingen te organiseren.de samenwerking met een arbeidsrechtspecialist

Op regionaal niveau

Wendy: “Veel van onze leden zijn HR-adviseurs of managers, dat is afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Hoewel ze stuk voor stuk genoeg geleerd hebben over het arbeidsrecht, merk je dat ze heel positief zijn over de samenwerking met Hanze advocaat. In hun dagelijkse werk is er minder ruimte om op de hoogte te blijven van alle veranderingen, dus met onze bijeenkomsten creëren we ook extra bewustzijn. Daarnaast houden we zo hun kennis op peil.”

“Omdat we al langer samenwerken, leren de advocaten van Hanze advocaat onze leden steeds beter kennen”, zegt Wendy. “Dat is heel waardevol. Elke regio waar we voor werken, kent weer andere details en bijzonderheden. Hanze advocaat snapt erg goed hoe het regionaal werkt.”

Specialist in zorg en welzijn

de samenwerking met een arbeidsrechtspecialistWe werken voor veel verschillende partijen in de wereld van zorg en welzijn. Dat ziet Wendy als een groot voordeel: “Het is vanzelfsprekend dat de advocaten van Hanze advocaat perfect op de hoogte zijn van het arbeidsrecht. Maar wat ook erg fijn is, is dat ze gespecialiseerd zijn in hoe het arbeidsrecht goed toegepast kan worden bij zorg- en welzijnsorganisaties. Door hun ruime ervaring weten ze net dat beetje extra, en dat heeft absoluut meerwaarde.”

“We organiseren een aantal keer per jaar kennisbijeenkomsten bij WZW. Voor ieder lid is er een bijeenkomst met informatie op maat!”

Kennisbijeenkomsten, masterclasses en leergangen

We organiseren een aantal keer per jaar kennisbijeenkomsten bij WZW. Die zijn relatief laagdrempelig, we nemen dan bijvoorbeeld 1 keer per jaar alle relevante wetten met de leden door. 2 keer per jaar is er een masterclass, daar gaan we verder de diepte in aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook organiseren we een 3-daagse opleiding arbeidsrecht. Zo is er voor elk lid informatie op maat!

Terug naar alle cases

Hi, mijn naam is William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!