Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Zo ervaart Harryette van den Broek de samenwerking tussen ZorgpleinNoord en Hanze advocaat

Harryette van den Broek is voormalig medewerker bij ZorgpleinNoord: het grootste werkgeversverband in Zorg & Welzijn in Noord-Nederland. Daar was ze onder andere verantwoordelijk voor het regelen van de opleidingen die we aanbieden. Ze vertelt meer over de samenwerking tussen Hanze advocaat en ZorgpleinNoord.

Het belang van arbeidsrecht

De ruim 285 bedrijven die zijn aangesloten bij ZorgpleinNoord krijgen regelmatig te maken met het arbeidsrecht. Daarom geven we regelmatig trainingen en masterclasses. Harryette vertelt over het belang van die trainingen: “We vinden het belangrijk dat de werknemers die bij ons zijn aangesloten op de hoogte blijven van het arbeidsrecht. In de dagelijkse praktijk zakt die kennis namelijk snel weg. Ook verandert er regelmatig wat in de wetgeving.”

“Hanze advocaat en ZorgpleinNoord werken al 10 jaar samen, naar volle tevredenheid!”

ZorgpleinNoordTijdens onze trainingen kijken we altijd naar de recente praktijk. Harryette: “Hanze advocaat pakt altijd relevante thema’s aan voor werkgevers en hun werknemers. Natuurlijk komen er ontslagkwesties langs, maar wordt er ook gekeken naar het gebruik van sociale media door werknemers. We werken inmiddels al ruim 7 jaar samen, naar volle tevredenheid!”

Netwerken terwijl je leert

Een bijkomend voordeel van de samenwerking met Hanze advocaat is de netwerkmogelijkheid. Harryette: “Tijdens de trainingen en masterclasses komen onze leden elkaar op een hele ongedwongen manier tegen. Je ziet ook dat ze elkaar willen helpen, want afgezien van de details loopt iedereen natuurlijk tegen dezelfde zaken aan.

Tijd voor het rapport

“Na afloop van elke bijeenkomst met Hanze advocaat, evalueren we hem met onze leden”, vertelt Harryette. “Iedereen geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn, dus dat is geweldig. De trainers krijgen complimenten vanwege hun vriendelijkheid, professionaliteit en bereidheid om te helpen. Het is natuurlijk ook mooi dat de cursisten na afloop contact kunnen opnemen met de juristen als ze extra informatie willen.”

Naast alle trainingen, masterclasses en leergangen kunnen de leden van Zorgplein Noord ook tegen gereduceerd tarief van onze diensten gebruikmaken. En ze kunnen bellen met onze juridische helpdesk, waarbij het 1e consult gratis is.

“De trainers krijgen complimenten vanwege hun vriendelijkheid, professionaliteit en bereidheid om te helpen”

Terug naar alle cases

 

Hallo ik ben William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!