Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Hart voor zorg en maatschappij 

Wilma Luchies is manager bedrijfsvoering en P&O bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL), een organisatie die zich inzet voor zorg en welzijn van inwoners in de gemeenten Steenwijkerland, de Noordoostpolder en Urk. De organisatie zocht een advocatenkantoor dat past bij de maatschappelijke opgave waar ZONL voor staat. Dat hebben ze gevonden in Hanze advocaat.

De kernwaarde is vertrouwen

Wilma:”In onze visie op werkgever- en werknemerschap hebben we ook een kernwaarde als vertrouwen opgenomen. Dat vraagt dat je open bent en eerlijk over verwachtingen. Ook op juridisch vlak. Met een hart voor zorg en de maatschappij past Hanze advocaat goed bij ons. En dat is erg waardevol.”

Wilma: “We werken al jaren samen met Hanze advocaat als we ingewikkelde personele casussen hebben, waar we juridische ondersteuning bij nodig hebben. Ook schakelen we ze in als we advies nodig hebben in bredere zin rond werkgevers- en werknemersvraagstukken. Het is erg fijn dat we snel geholpen worden via hun juridische helpdesk.” 

Binnen Hanze advocaat werken meerdere mensen voor dezelfde opdrachtgever. Dat geeft Wilma en haar collega’s de vrijheid om te kiezen: “Het team van Hanze advocaat bestaat uit een mooie mix van mensen. Hierdoor kun je steeds afwegen wie er het beste bij een bepaald thema past.”

Terug naar alle cases

Hallo ik ben William. Waar kan ik je mee helpen?

Kom je er even niet uit, of wil je direct geholpen worden bij een vraag. Neem gerust contact op, bel, mail of stuur mij een bericht via WhatsApp en ik zal je zo snel mogelijk helpen!