Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Jorine Barents

Jorine Barents is één van de juristen in onze flexpool. Jorine heeft haar eigen juristenkantoor en vanuit daar ondersteunt ze ons regelmatig. Als vraagbaak, sparringpartner en ter ondersteuning bij grote klussen of individuele dossiers. Jorine heeft vanuit haar opdrachten bij VvAA en de Landelijke Vereniging voor Artsen in Dienstverband veel ervaring opgedaan in de zorg en we zijn dan ook superblij met haar kennis en kunde.

Hanze Flexpool

Naast onze eigen medewerkers, schakelen we regelmatig andere advocaten, juristen en mediators in. Zij vormen onze flexibele schil en zijn onmisbaar bij piek, ziek of uniek. Op deze manier zorgen we er voor dat je altijd snel de hulp krijgt die je nodig hebt.

Als medewerkers uit de Flexpool voor u aan het werk gaan, dan is Hanze advocaat verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Eventuele beroepsfouten vallen ook onder onze eigen beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Als u een klacht heeft over de advocaat of jurist die namens ons werkzaamheden voor u heeft uitgevoerd, dan kan deze worden ingediend bij onze interne klachtenbehandelaar.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Icoon
Icoon