Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Dossiervorming bij disfunctioneren, hoe dan?

Een werknemer die niet goed functioneert kost de organisatie veel geld. En jouw collega’s veel tijd en negatieve energie. Het liefst wil je dit voorkomen, zeker nu de personeelstekorten in de zorg zo groot zijn.  

Krijg je toch te maken met een disfunctionerende werknemer? Dan wil je zo snel mogelijk tot een oplossing komen, het liefst gericht op het behoud van de werknemer voor de organisatie. Maar als het functioneren echt niet verbetert heb je vaak geen andere keuze dan het dienstverband te beëindigen.  

Resultaat

Deze masterclass staat in het teken van disfunctioneren, het verbetertraject en ‘dossieropbouw’. Hoe richt je dit proces in zonder dat je veel geld kwijt bent? Daarbij bespreken we niet alleen de ‘juridische routes’ maar staan we ook stil bij andere interventies die je als werkgever kunt toepassen.  

Voor wie

Medewerkers HR, HR-adviseurs, HR-business partners en HR-managers. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessante masterclass voor je.

Kosten

De kosten van deze masterclass zijn € 395,– exclusief btw per persoon. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en personen met een Hanze Academy Unlimited is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Ben je verhinderd?

Heb je je opgeven maar mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen? Je mag altijd een collega voor jou in de plaats laten deelnemen. Lukt dat ook niet dan mag je tot 4 weten voor aanvang kosteloos afzeggen. Annuleer je tussen de 2 en 4 weken voor aanvang dan betaal je 50% van de kosten. Meld je binnen 2 weken van te voren af, dan ben je de volledige kosten verschuldigd. 

Incompany 

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Voor organisaties die een Arbeidsrecht Zonder Zorgen® abonnement hebben zit deze training zelfs gratis of met korting in het pakket. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anneleen. Bel 038 8200215 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl


Terug naar het overzicht

Aanmelden voor de masterclass?

Leuk! Vul hieronder je gegevens in en wij bevestigen je deelname.

Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon
Icoon