Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586

Social media is al jaren niet meer weg te denken in onze samenleving. Jongere werknemers groeien ermee op en gebruiken dagelijks diverse social media zoals Instragram, TikTok, Facebook, Snapchat, BeReal etc. Voor hen heel normaal om hierop hun dagelijkse bezigheden te plaatsen. En niet alleen privéaangelegenheden, soms ook filmpjes of foto’s die ze maken tijdens werktijd. Het komt voor dat hierop ook cliënten/patiënten/bewoners te zien zijn. 

Dit webinar staat in het teken van de aandachtspunten bij het gebruik van social media en de consequenties die dit kan hebben voor jou als zorginstelling, maar ook voor de medewerker als deze een grens overschrijdt in het plaatsen van foto’s of filmpjes.

Resultaat

Na afloop van dit webinar weet je precies hoe je om moet gaan met het gebruik van social media, hoe je voor bewustwording zorgt maar ook wat nodig is om een medewerker aan te spreken wanneer deze een grens overschrijdt en welke sancties je dan kunt opleggen.

Voor wie

Je bent werkzaam in de zorg. Als medewerker HR, HR-adviseur of hoofd HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessant webinar voor je.

Wanneer

Dit webinar wordt gehouden op dinsag 27 juni 2023 van 09:00 uur tot 10:00 uur.

Kosten

Deelname aan dit webinar kost 95,- exclusief btw.

Neem je een collega mee? Leuk! Elke volgende deelnemer van dezelfde organisatie ontvangt 10% korting. Hebben jullie Arbeidsrecht Zonder Zorgen®? Dan is deelname vaak gratis.

Hanze Academy Unlimited: onbeperkt trainingen volgen 

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Lees hier hoe dat werkt.

Annuleren

Tot 4 weken van tevoren mag je je kosteloos afmelden. Daarna betaal je 50% van de kosten. Meld je tot 2 weken van tevoren af? Dan betaal je alle kosten.

Goed om te weten: als je niet kunt, mag er altijd een collega voor jou in de plaats meedoen.

Incompany

Dit webinar organiseren we ook incompany. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anneleen. Bel 085 2733586 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl


Terug naar het overzicht