Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Social media is al jaren niet meer weg te denken in onze samenleving. Jongere werknemers groeien ermee op en gebruiken dagelijks diverse social media zoals Instragram, TikTok, Facebook, Snapchat, BeReal etc. Voor hen heel normaal om hierop hun dagelijkse bezigheden te plaatsen. En niet alleen privéaangelegenheden, soms ook filmpjes of foto’s die ze maken tijdens werktijd. Het komt voor dat hierop ook cliënten/patiënten/bewoners te zien zijn. 

Dit webinar staat in het teken van de aandachtspunten bij het gebruik van social media en de consequenties die dit kan hebben voor jou als zorginstelling, maar ook voor de medewerker als deze een grens overschrijdt in het plaatsen van foto’s of filmpjes.

Resultaat

Na afloop van dit webinar weet je precies hoe je om moet gaan met het gebruik van social media, hoe je voor bewustwording zorgt maar ook wat nodig is om een medewerker aan te spreken wanneer deze een grens overschrijdt en welke sancties je dan kunt opleggen.

Voor wie

Je bent werkzaam in de zorg. Als medewerker HR, HR-adviseur of hoofd HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessant webinar voor je.

Wanneer

Dit is een on demand webinar. Schrijf je in en bekijk het wanneer het jou uitkomt.

Kosten

De kosten van dit on demand webinar zijn 79,- exclusief btw. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en mensen met een Hanze Academy Unlimited is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Incompany

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben.

Vragen

Meer weten, neem dan contact op met Anneleen via 085 – 27 33 586 of  academy@hanzeadvocaat.nl.


Terug naar het overzicht