Elke werkdag van 08:30 tot 18:00 beschikbaar

Bel ons  085 - 27 33 586
Bel ons Bel de Werkgevers Helpdesk

Dossiervorming en disfunctioneren

Een werknemer die niet goed functioneert kost de organisatie veel geld. En jouw collega’s veel tijd en negatieve energie. Het liefst wil je dit voorkomen, zeker nu de personeelstekorten in de zorg zo groot zijn.  

Krijg je toch te maken met een disfunctionerende werknemer? Dan wil je zo snel mogelijk tot een oplossing komen, het liefst gericht op het behoud van de werknemer voor de organisatie. Als het functioneren echt niet verbetert heb je vaak geen andere keuze dan het dienstverband te beëindigen.  

Inhoud

In dit webinar leer je alles over disfunctioneren, het verbetertraject en ‘dossieropbouw’. Hoe richt je dit proces in zonder dat je veel geld kwijt bent? Daarbij bespreken we niet alleen de ‘juridische routes’ maar staan we ook stil bij andere interventies die je als werkgever kunt toepassen. 

Ben je na dit webinar toe aan een verdieping op dit onderwerp? Volg dan onze masterclass.

Voor wie

Je bent werkzaam in de zorg. Als medewerker HR, HR-adviseurs of hoofd HR. Werk je niet in HR, maar heb je wel veel te maken met HR-gerelateerde zaken? Ook dan is dit een interessant webinar voor je.

Wanneer

Dit webinar wordt gegeven op donderdag 11  juli 2024 om 16.00 tot 17.00 uur.

Kosten

De kosten van dit webinar zijn 79,- exclusief btw. Voor organisaties aangesloten bij Arbeidsrecht Zonder Zorgen® en personen met een Hanze Academy Unlimited of WebinarOnly abonnement is deelname gratis!

Onbeperkt trainingen volgen met Hanze Academy Unlimited

Met Hanze Academy Unlimited volg je voor een vast bedrag per jaar alle opleidingen, webinars en masterclasses die je maar wilt. Geen kleine lettertjes, geen uitgesloten opleidingen. Je betaalt één vast bedrag en je mag onbeperkt deelnemen. Hier lees je hoe dit werkt.

Incompany

We organiseren over dit onderwerp ook een incompany training voor HR en/of leidinggevenden. De training wordt dan afgestemd op jullie organisatie en de vragen die jullie hebben. Voor organisaties die een Arbeidsrecht Zonder Zorgen® abonnement hebben zit deze training zelfs gratis of met korting in het pakket. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met Anneleen op. Bel 085 2733586 of mail naar academy@hanzeadvocaat.nl


Terug naar het overzicht